Szúrjon mélyebbre bővített leszúró és beszúró választékunkkal!

2023. május 18., csütörtök, 20:26

Címkék: beszúrás forgácsolás leszúrás precíziós szerszámok szerszám szerszámtechnika

A Dormer Pramet átfogó, folyamatosan bővülő választékkal rendelkezik az le- és beszúró szerszámok tekintetében, amelyet hatékony megoldásként fejlesztettek ki az ügyfelek számára.

A GL széria főleg acélok és rozsdamentes acélok megmunkálásához, CNC-, hossz- és többorsós esztergagépeken történő leszúrásához és beszúrásához készült. A tartók választéka a megmunkálási feladatok széles körét lefedi.

Pramet GL Line

A 12 mm-es négyszögletes szármérettől a hosszeszterga gépeken használt befogókon át a CNC-gépekhez való 25-ös szárméretig mind megtalálható a kínálatban. A tartók többféle kinyúlással kaphatók, amelyek a lehető legnagyobb merevséget teszik lehetővé. A nagy átmérőjű leszúrásokhoz tervezett befogók kialakítása lehetővé teszi az egyszerű és gyors lapkacserét. Kisebb méretű befogók 30°-os dőlésszögű rögzítőcsavarokkal vannak ellátva a gyors szerszámcsere érdekében.

A GL szériás forgácstörőkkel 60%-kal mélyebb megmunkálásokat lehet elvégezni, négy geometriával elérhető:

  • Az első választás leszúráshoz a PM forgácstörő, mely mély fogásokat tesz lehetővé, alacsonyabb forgácsoló erők mellett.
  • A közepes-nagy előtolásokhoz a PR forgácstörő javasolt. A megerősített vágóéle ellenállóvá teszi a repedés képződéssel szemben megszakított felületek megmunkálásakor és rúd leszúrásnál.
  • A hosszirányú- és másoló megmunkálásokhoz a GM és MM forgácstörők alkalmazása a célravezető. Az MM forgácstörő kiváló másoló megmunkálásokhoz, magas szerszámélettartamot biztosít alacsony forgácsolóerők mellett.

 

Minden váltólapka 2 és 6 mm közötti mérettartományban érhető el.

www.dormerpramet.com/godeeper

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek