SPACE GEAR MARK 510 II – All-in-one lézervágó berendezés

Sík lemezek, csövek, profilok és egyéb szerkezeti elemek megmunkálása 2D és 3D üzemmódokban

2019. július 26., péntek, 06:00

Címkék: cső csőipar csővágás lézer lézeres vágás lézertechnológia Yamazaki Mazak

A Mazak SPACE GEAR MARK 510 II egy rugalmas all-in-one lézervágó berendezés, ami ideális választás olyan lézert használó ügyfeleink számára, akik bővíteni szeretnék lézerfelhasználási lehetőségeiket és a piacukat.

A SPACE GEAR 2,5–4 kW-os kivitelben érhető el, valamint szabványos 1 500 × 3 000 mm-es lemezkapacitású automata asztallal. Ezenfelül a SPACE GEAR lézeres vágógép munkadarabok széles palettájának megmunkálására alkalmas, úgymint sík lemezek, csövek, profilok és egyéb szerkezeti elemek, köszönhetően a 2D és 6 tengelyes 3D vágási üzemmódoknak. Ez teszi a SPACE GEAR-t ideálissá mind a változatos bérmunkát végző cégek, mind a hidroformált vagy préselt alkatrészeket beszállítók vagy a vastag lemezeket vagy csöveket megmunkáló üzemek számára.

Kiemelendő, hogy a SPACE GEAR nagy sebességű 2D lemezvágásra és előre formázott darabok 3D vágására alkalmas. Továbbá a CNC-vezérelt forgó tokmánnyal és hosszú munkadarabokhoz szükséges támasztékokkal a SPACE GEAR csövek, profilok és szerkezeti elemek 3D forgó vágására is képes.

Forgató üzemmódban a szimultán vezérelt tokmány lehetővé teszi, hogy a SPACE GEAR egy lépésben végezzen precíz ferde vágást, hegesztés-előkészítő gyökölést vagy olyan speciális kontúrmegmunkálást, mint a nyeregvágás – ezzel csökkentve a ciklus- és beállási időket.

A SPACE GEAR MARK 510 II egy rugalmas all-in-one lézervágó berendezés, amely ideális választás azoknak, akik bővíteni szeretnék lézeres vágógép felhasználási lehetőségeiket és piacukat

A Mazak Space CAM és FG CAD/CAM szoftvereit kihasználva a felhasználók egyszerűen generálhatnak NC kódot importált vagy helyben létrehozott 3D CAD rajzokból. A Space CAM képes „slot-and-tab” munkadarabot generálni (kötőelem nélküli rögzítés), vagy úgy megmunkálni 3D-s vagy préselt/mélyhúzott alkatrészeket, hogy az átlagos vágásra szánt gyártási idő drasztikusan csökken. A szoftver szintén lehetővé teszi a SPACE GEAR-t használóknak az automatikus készülékgenerálást és az alkatrész tulajdonságainak egyszerű módosítását CAD-es újramodellezés nélkül.

www.mazakeu.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Média Partnerek