Nagy igénybevételre tervezett tömör keményfém szármarók kiváló teljesítménnyel

2023. március 21., kedd, 13:25

Címkék: forgácsolás forgácsoló_szerszám marás maró marószerszám precíziós szerszámok sandvik szerszám szerszámtechnika

A CoroMill® Plura HD új minőségei növelik a termelékenységet a szerszám éltartamának és a folyamatbiztonságnak a veszélyeztetése nélkül.

A forgácsolószerszámok szakértője, a Sandvik Coromant két új minőséggel bővíti a CoroMill® Plura HD tömör keményfém szármarókból álló, acélban és rozsdamentes acélban végzett nagy teljesítményű nagyoláshoz kialakított termékcsaládját. Az új generációs minőségek egyedülálló Zertivo™ 2.0 bevonattal rendelkeznek, amely a világszínvonalú termelékenységet kivételes fémeltávolítási sebességgel és a lehető legjobb folyamatbiztonsággal ötvözi.

A CoroMill® Plura HD a Sandvik Coromant elsősorban ajánlott, optimalizált megoldása acélban és rozsdamentes acélban (ISO P és ISO M) végzett nagy teljesítményű alkalmazásokhoz 2×D-ig, amely biztonságos és hatékony tömör szármarókat kínál. Az új Zertivo™ 2.0 bevonatos minőségeknek köszönhetően a szerszám éltartama, a folyamatbiztonság és a termelékenység még tovább javul. 

„A Zertivo™ 2.0-val a bevonatolási technológiák terén szerzett átfogó tudásunkat a tömör szerszámainkra is alkalmazzuk” – mondta el Antti Wikström, a Sandvik Coromant tömör szármarókért felelős globális termékmenedzsere. „Ez lehetőséget ad számunkra, hogy egyedi, testre szabott bevonatokat kínáljunk, amelyek kiváló teljesítménnyel és szerszámhatékonysággal kezelik ügyfeleink megmunkálási kihívásait.”

Az új minőségek 30%-kal nagyobb forgácsolási sebességet tesznek lehetővé az elsődleges, ISO P és ISO M alkalmazási területeken, valamint a másodlagos, ISO K és ISO S anyagoknál, mivel optimalizált horonyformájuk hatékony forgácselvezetést biztosít. A rozsdamentes acél megmunkálására tervezett minőségek két változatban készülnek: egy belső hűtőközeg-hozzávezetéssel a jobb hőmérséklet-szabályozás és forgácsáramlás érdekében, és egy belső hűtőközeg-hozzávezetés nélkül.

A standard választék 2–25 mm-es átmérőt, 2×D fogásmélységet, 4–5 fogat és 5°-os vagy 7°-os mélyítőszöget kínál. A Testreszabott megoldások termékcsaládban Tailor Made® opciók állnak rendelkezésre.

www.sandvik.coromant.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Média Partnerek