Magasabb kopásállóság és hosszabb szerszámélettartam

2022. augusztus 11., csütörtök, 09:39

Címkék: forgácsoló_szerszám Kennametal lapka precíziós szerszámok szerszám szerszámtechnika

Az új Kennametal KYHK15B™ kerámia sorozat a legmagasabb termelékenységet nyújtja edzett acélok, magas hőmérsékletű ötvözetek és öntöttvasak megmunkálásakor.

A Kennametal bemutatta a legújabb, esztergálásra kifejlesztett kerámia sorozatát, a KYHK15B™-et, amelyet arra terveztek, hogy növelje a termelékenységet és alacsonyabb élenkénti költséget biztosítson a kemény esztergálási műveleteknél. Az új szerszámsorozat edzett acél, magas hőmérsékletű ötvözetek és öntöttvas megmunkálásakor nagyobb fogásmélység elérését teszi lehetővé, mint a PcBN lapkák, ezenkívül a legnehezebb esztergálási alkalmazásokhoz is maximális élettartamot és kopásállóságot biztosít.

Kialakításokból, méretekból és forgácstörőkből egyaránt széles választék áll rendelkezésre. Ezek közé tartoznak a legnépszerűbb kétoldalas nagyoló- és simítólapkák a kiszámítható, költséghatékony megmunkáláshoz.

«A KYHK15B kiváló élstabilitást és nagy kopásállóságot biztosít, a PVD arany színű bevonat pedig nagyon egyszerűvé teszi a kopás előrehaladásának észlelését - jelentette ki Robert Keilmann, a Kennametal termékmenedzsere. - A simító és változó fogásmélységtől a nagy fogásmélységig a KYHK15B a PcBN lapkák költséghatékony alternatívájaként használható.»

Az elvárt felületminőségtől és a megmunkálás típusától függően a KYHK15B kerámia sorozat 48 HRC feletti kemény anyagok megmunkálásakor is gazdaságos alternatívája lehet a PcBN lapkáknak.

A KYHK15B sorozat az esztergálásra kifejlesztett, nagy teljesítményű kerámia szerszámok meglévő kínálatán alapul, így a gyártók számára hatékony megoldást jelent a kemény esztergálási alkalmazásokhoz még változó vagy nagy fogásmélység esetén is.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek