A Seco JS754 Stub szármarósorozat sokoldalúságot és hatékonyságot garantál szívós anyagok marásakor

2023. május 23., kedd, 19:54

Címkék: forgácsolás marás maró marószerszám precíziós szerszámok Seco Tools szerszám szerszámtechnika

A hosszú szerszámkinyúlások által okozott nehéz és instabil megmunkálási feltételek kihívásaira adott válaszként a Seco JS754 Stub sorozat rövid kinyúlású szármarói maximalizálják a szerszám hatékonyságát, valamint 20–40%-kal hosszabb élettartamot kínálnak. Seco JS754 Stub Series End Mills

A négyélű szármarót maróesztergákhoz és többcélú szerszámgépekhez tervezték, és az iparágvezető JS754 forgácsolási geometriával, illetve az egyedi HXT bevonattal szavatolja a nagy teljesítményű megmunkálást. Ennek a kialakításnak köszönhetően a Seco JS754 szármarósorozat ideális választás az ISO-M (korrózióálló acél) és S (hőálló szuperötvözetek és titánium) anyagok megmunkálását is magában foglaló nehéz alkalmazásokhoz. A JS754 Stub szármaró rövidségének köszönhető extra ereje és rezgéscsökkentése nagyobb szerszámstabilitást biztosít a fő- és alorsókkal, valamint marófejekkel és hajtott eszközökkel történő megmunkáláskor.

Ideális a minimális térközű feladatokhoz

Kialakításuk miatt számos CNC maróesztergagép és többcélú szerszámgép megmunkálási tartománya korlátozott, ami megakadályozza a hosszabb szármarók használatát. A JS754 Stub szármarósorozat rövid kinyúlásának köszönhetően kevesebb helyet foglal a gépek al- vagy második orsóinál. Ez a szármarósorozat a megnövelt szerszámstabilitás mellett szabad mozgást biztosít a szűk munkaterületeken a munkadarabok körül, aminek köszönhetően a műhelyek kihasználhatják a többcélú és maróesztergagépek minden előnyét, beleértve a rövidebb beállítási időt és a jobb alkatrészminőséget is.

Seco JS754 Stub Series End Mills

A JS754 Stub sorozat szármarói élletöréses és sarokrádiuszos kivitelben is elérhetők 3 mm és 16 mm közötti átmérőkkel, valamint hengeres és Weldon szárral is kaphatók.

„Minden gyártási szegmensben, de különösen az általános gépiparban és a repülőgépiparban, azon belül is a nagy választékban, de kis tételben történő gyártási környezetben van egyre nagyobb igény az automatizálásra és a hatékonyságra. Ezt az igényt pedig a leggyakrabban maróesztergák és többcélú szerszámgépek segítségével lehet kielégíteni” – vélekedik Rob Mulders, a SECO Tools keményfémmarókért felelős termékmenedzsere. „A JS754 Stub szármarósorozat jelentős rugalmasságot biztosít az egybefogásos alkatrészgyártáshoz, amelyet ezekkel az univerzális gépekkel végeznek.”

Kevesebb szármaróhulladék

A rövidebb forgácsolási hossznak köszönhetően a JS754 Stub szármarósorozat teljes vágófogást biztosít a szerszám teljes hosszában. Ez maximalizálja a vágóél kihasználását, így kevesebb keményfémhulladékot termel a megnövelt hatékonyság és fenntarthatóság érdekében.

www.secotools.com/article/123679

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek