A Mazak egyesíti az INTEGREX i-100-at és a BARTAC szállítópálya-rendszert

2019. február 25., hétfő, 10:31

Címkék: forgácsolás INTEGREX MAZATROL SmoothX CNC rúd_kapacitás Yamazaki Mazak

A Yamazaki Mazak egyesítette a BARTAC munkadarab kirakodót és szállítópályát INTEGREX gépcsaládjával, hogy új megoldást kínáljon a kész munkadarabok hatékony kezelésére.

A SmoothX vezérléssel ellátott INTEGREX i-100 BARTAC ST többfunkciós megmunkálógép, nagy munkatérrel, ergonomikus kialakítással rendelkezik, ezzel garantálva a nagy pontosságú teljesítményt. Mind rúd, mind sokszög keresztmetszetű munkadarabok megmunkálására alkalmas egyetlen felfogásban létrehozva a nyersanyagból a végleges geometriát; egy gépen, egy kezelővel – DONE-IN-ONE.

A kompakt INTEGREX i-100 BARTAC ST többfunkciós megmunkálógép ideális kis méretű, bonyolult alkatrészek megmunkálására, két esztergaorsóval és egy maró orsóval rendelkezik, így a teljes 5-tengelyes megmunkálás is lehetséges.

Az INTEGREX i-100 BARTAC ST, SmoothX vezérlővel kiegészítve, mind kerek, mind szögletes munkadarabok megmunkálására alkalmas, a nyers anyagtól egészen a kész alkatrész-geometriáig egyetlen beállításban, egy gépen, egy kezelővel

Az INTEGREX i-100 nagysebességű főorsója 2 000 rpm fordulatszámra, alorsója 6 000 rpm fordulatszámra, marófeje pedig 12 000 rpm fordulatszámra is képes. A gép automata szerszámcserélővel és 36 szerszám tárolására alkalmas szerszámtárral van ellátva, ami igény esetén 72 férőhelyesre bővíthető.

A gép Intelligens Rúdadagoló Rendszere automatikusan tölti be az anyagot a szükséges, tokmánytól számított távolságig, így minimalizálva a felesleges rúdanyag-maradékot.

A gép egyik legkiemelkedőbb előnye, hogy kivételesen nagy – akár ø 102mm-es – rúdanyag-kapacitással rendelkezik, így számos különböző – főleg 70 mm-es szögletes vagy extrudált profilos – alkatrész gyártására alkalmas.

 

ISCAR-Mazak Szeminárium, március 27.

Helyszín: Mazak Technológiai Központ, 2038, SÓSKÚT, Bánki Donát u. 1.

 

PROGRAM:

9:00 – 9:30 Érkezés

9:30 – 11:15 Prezentációk

11:15 – 11:30 Kávészünet

11:30 – 12:30 ISCAR technikai bemutató

12:30-tól Ebéd

13:00 – 15:00 Demo megmunkálás, egyéni konzultációk

www.mazakeu.hu

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Média Partnerek