JELÖLÉSTECHNIKA

M511: intelligens munkavégzés, megnövelt címkeméret

Nyomtasson nagyobb, láthatóbb szövegeket! Tervezzen és nyomtasson teljes szélességben, mobileszközről vagy számítógépről. Ossza meg a fájlokat, importáljon adatokat és csatlakoztasson egyidejűleg akár 5 felhasználót!

Könnyen javíthatja a munkahelyi biztonságot és optimalizálhatja teljesítményét

Színezze ki az utat egy továbbfejlesztett munkahely felé az S3700 jel- és címkenyomtatóval. A többszínű nyomtatási és formavágási képességekkel ez a nyomtató hatékony azonosítást hoz létre, amely megfelel az alkalmazási és munkaterületi szükségleteknek.

Rutinfeladatnak tűnik, sokan mégsem jól csinálják

Furcsának tűnhet, de sok cég nem, vagy csak ímmel-ámmal végez tárgyieszköz-leltárat. A kifogások palettája elég széles: nincs rá időnk, nincs IT-támogatásunk, nem tudunk napokra leállni stb. Ezekben a vállalkozásokban a leltár csak fogalomszinten működik, pedig óriási kockázat, ha nincs valós ellenőrzés az eszközök felett. A megszokásból, „eddig is így csináltuk, és minden rendben volt” alapon végzett leltár csak eseti módon képes meggátolni a vállalkozást érő károkat. Pesti János, az Antra ID Kft. informatikai vezetője a tárgyieszköz-leltározás fejlesztésének lehetőségeiről beszélt a TechMonitor olvasóinak.

Csináld magad! Az eszközök már a kezedben vannak!

Egy egyszerű jelzés rengeteg időt spórol meg a karbantartás vagy a logisztika során, és akár munkahelyi baleseteket is megelőzhet, de csak akkor, ha könnyen észrevehető. A Brady ipari címkenyomtatók lehetővé teszik a cégek számára, hogy a munkahelyi biztonság és hatékonyság növelése érdekében saját maguk nyomtassanak feltűnő biztonsági jelzéseket, jelöléseket, csőjelölőket és tájékoztató utasításokat tartalmazó címkéket, amelyek megfelelnek a szabályozás által esetlegesen előírt színkódoknak is. Varga Csaba, a Brady Magyarországért és a jugoszláv utódállamokért felelős értékesítési ügyfélmenedzsere a nyomtatóarzenál két közkedvelt modelljén keresztül mutatja be a házon belüli ipari jelöléstechnika előnyeit.

Autóipari logisztika mesterfokon

Az olyan technológiák, mint a vállalati információtechnológiát (IT) a termelési rendszerekkel (OT) összekötő rendszerek teljesen behálózzák a gyártást, egységes platformot teremtve az adatgyűjtéshez, a nyomon követéshez és döntéshozatalhoz. A rendszerek kiépítése és működtetése olyan beszállítók dolga, mint az autóiparban több évtizedes tapasztalatot felhalmozott Antra ID Kft. Mindegy, hogy egy meglévő berendezést kell optimalizálni, vagy új gépet kell kifejleszteni, a végső cél a megbízhatóság és magas rendelkezésre állás garantálása.

Elveszítem, megtalálom – a jövő vonalkódja

A hatékonyság és termelékenység következő szintjének elérése nem csak nagy és költséges gyártóberendezések üzembe állításával lehetséges. Az apró, szinte láthatatlan dolgok is lehetnek nélkülözhetetlen építőkövei egy hatékony gyártási és logisztikai folyamatnak. Dariusz Kosibát, a Brady Corporation kelet- és közép-európai RFID üzletfejlesztési menedzserét az RFID-címkékkel megvalósított automatizált, valós idejű eszközkövetés működéséről kérdeztük.

A hordozhatóság új szintje

A Brady Corporation új M610, M611 és M710 hordozható címkenyomtatóinak gyorsasága, sokoldalúsága és tartóssága bárhol és bármikor garantálja a címkézési feladatok elvégzését.

Kulcs a zökkenőmentes jelöléshez és nyomon követéshez

Ami mellékesnek tűnik, az a teljes gyártási folyamatot és üzletmenetet megakaszthatja. Az üzleti siker eléréséhez és fenntartásához már elengedhetetlen egy dinamikus, az erőforrás-felhasználás szempontjából sokrétűen optimalizált gyártásirányítási rendszer. Ennek része a részegységek, végtermékek és paletták megbízható jelölése és nyomon követhetősége. Juhász Regina, a Brady magyarországi képviseletének stratégiai ügyfélmenedzsere a modern jelöléstechnikai megoldásokról és trendekről beszélt a TechMonitor olvasóinak.

Kábelek azonosítása körbetekerhető címkékkel 5 másodperc alatt

A Daktronics Ireland működési hatékonysága a gyorsabb kábelazonosítással tovább nőtt. A vállalat immár 5 másodperc alatt képes egy kábelt körbetekerhető címkével azonosítani.

Jelölőlézergép-csere akciót indít a TRUMPF

Lézerrel magas minőségű, jól kivehető, maradandó jelölés hozható létre akár komplex geometriájú fém alkatrészeken is. A jelölés pontosságán, gyorsaságán és költséghatékonyságán túl a lézeres eljárás további előnye, hogy az automatizált, modern gyártósorokba is könnyen integrálható. A korábbi vízhűtéses VMc típusok felett azonban eljárt az idő. Molnár Zsolt, a TRUMPF Hungary Kft. lézertechnika divízió értékesítési csoportvezetője beszélt arról, hogyan cserélhetők le a régi gépek azok modern, léghűtéses utódaira.

Egyedi digitális azonosító biztosítása minden eszköznek

A Brady Corporation átfogó RFID-megoldása révén az eszközök egyetlen címke alkalmazásával bármilyen ipari környezetben egyedi, digitális azonosítót kaphatnak. A felhasználók egyszerre, távolról, valós időben azonosíthatják és találhatják meg a felcímkézett eszközöket, anélkül, hogy ehhez közvetlen rálátásra lenne szükségük. Ismerje meg, hogyan!

Keltse életre eszközeit átfogó RFID megoldásokkal

Juttassa munkahelyét a hatékonyság és termelékenység következő szintjére megbízható RFID-vel. Keressen, azonosítson, kövessen nyomon és keressen egyszerre több eszközt 15 m távolságból, közvetlen rálátás nélkül. Egyedi digitális azonosító biztosítása minden eszköznek!

Jelentős hatékonyságnövekedés: egyedi digitális azonosítás minden eszköznek

Tervezés. Előnézet. Nyomtatás. Mindez a telefonjáról, a vadonatúj M211 címkenyomtatóval.

A Brady Corporation új M211 címkenyomtatója egy könnyű, robusztus és hordozható készülék, amely kábelek és részegységek azonosításához előre méretezett és folytonos címkékre is képes nyomtatni. Akár komplex címkék is készíthetők vele, amelyek a telefonról megtervezhetők, megtekinthetők és kinyomtathatók.

Nyomtasson előre méretezett címkéket a telefonjáról

A Brady Corporation új M211 címkenyomtatója egy könnyű, robusztus és hordozható készülék, amely kábelek és részegységek azonosításához előre méretezett és folytonos címkékre is képes nyomtatni. Akár komplex címkék is készíthetők vele, amelyek a telefonról megtervezhetők, megtekinthetők és kinyomtathatók.

Megjelöljük?

A jelöléstechnika egyike volt a lézer első gyakorlati felhasználási területeinek, és az eltelt évtizedek alatt a feldolgozóipar szerves részévé vált a tárgyak különböző kódokkal, sorszámokkal, logókkal, grafikákkal történő ellátása, azonosítása. A modern lézeres jelölési rendszerek alkalmazhatóságáról és alkalmazási előnyeiről Molnár Zsolt, a TRUMPF Hungary Kft. lézertechnika divízió értékesítési vezetője beszélt a TechMonitor olvasóinak.

Gyors beavatkozások villamos hálózatoknál

Egy nagy áramszolgáltatónak megbízható címkékre és nyomtatókra volt szüksége, melyekkel a szerelői a helyszínen, gyorsan azonosíthatnak és címkézhetnek fel bármilyen kábelt. Olvassa el a Brady Corporation sokoldalú és gyors helyszíni címkézési megoldását.

Ne hagyja, hogy megcsússzon a biztonság

Legyen biztonságban a télen is jól olvasható és tapadó, megbízható kültéri jelzésekkel és jelölőkkel.

Intelligens egységellátás, interakció és azonosítás

A Brady Corporation egy új, nagy megbízhatóságú kétfrekvenciás RFID-címkét vezet be, amely kombinálja az UHF és NFC RFID-technológiák előnyeit. A cégek egyetlen címkével javíthatják a termékek és egységek ellátásilánc-menedzsmentjét, azonosítását és a végfelhasználók interakcióját.

A8500 FlexCell NYÁK címkenyomtatóval egybeépített felrakó

1 2 3 4 5 6 7 8
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek