Egyszerű, biztonságos és kevésbe kerül

A Haas bemutatta az UMC-750 univerzális megmunkálóközpontot

2013. december 10., kedd, 10:42

Címkék: Haas Haas CNC megmunkálás megmunkálóközpont szerszámgép UMC-750

Egy CNC szerszámgép megvásárlásához általában nincs szükség acélos idegekre. Azon kis és közepes méretű megmunkálóműhelyek esetében azonban, ahol nagy termelékenységű, öttengelyes megmunkálásra van szükség, ez nem mondható el. A magas beszerzési költség és az összetettség korábban elrettenthette a nem eléggé edzett idegekkel rendelkező műhelytulajdonosokat – mostanáig!

 
A rugalmas, öttengelyes megmunkálásnak köszönhetően csökken az átállási idő, és nagyobb pontosság érhető el a többoldalú és az összetett alkatrészek megmunkálása során. Az új Haas univerzális megmunkálóközpont mindezt alacsony áron kínálja, a Haas Automation termékektől megszokott egyszerűség és biztonság garantálásával. A Haas UMC-750 mozgástartománya 762 mm x 508 mm x 508 mm, és beépített kéttengelyes billenő forgóasztallal rendelkezik. A gép belső, közvetlen meghajtású, alacsony hőtermelésű 40-es kúpú orsóval (8100 f/perc szabványos vagy 12 000 f/perc választható fordulatszám) rendelkezik, és az alapfelszereltségbe tartozik az oldalra szerelt 40+1 állomásos szerszámcserélő is.
 
Az UMC750-nel csökkenthető az átállási idő
 
A forgóasztal segítségével az alkatrészek szinte bármilyen pozícióba állíthatók az öttengelyes (3+2) megmunkáláshoz, illetve egyidejű öttengelyes mozgatás alkalmazható a kontúrozáshoz és a komplex megmunkáláshoz. A szerszámgép +35 és -110 fokos dőlést és 360 fokos forgatást tesz lehetővé a kiváló szerszámhézag és a nagy alkatrészek kezelésének érdekében. – Ezt a megmunkálóközpontot az univerzális gépekkel szemben támasztott felhasználói igényekre alapozva terveztük és építettük meg – mondta Alain Reynvoet, a Haas Automation Europe ügyvezető igazgatója. – Lényegében egy nagyteljesítményű CNCszerszámgépről van szó, amelyet a hasonló kapacitást és kiváló minőséget biztosító gépek esetében megszokott magas ár töredékéért kínálunk.
 
     
 
Az ügyfeleink innovatív és megfizethető megmunkálási megoldásokat várnak el tőlünk, amelyek nem kötnek kompromisszumot a teljesítmény és a megbízhatóság tekintetében. A Haas legújabb szerszámgépe nem okoz nekik csalódást. A nagyobb termelékenység érdekében az UMC-750 géphez számos opcionális berendezés érhető el, például hevederes forgácsszállító, nagy nyomású, főorsón keresztüli hűtőrendszer, nagysebességű megmunkálást vezérlő szoftver, vezeték nélküli intuitív bemérőrendszer, bővíthető programmemória és még sok más. A Haas UMC-750 a tökéletes CNC-szerszámgép azon megmunkálóműhelyek számára, ahol az átállási idők csökkentését, illetve az alkatrészek és a felületmegmunkálás minőségének javulását gazdaságos, pontos és megbízható módon kívánják elérni.
 
www.haascnc.com
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek