Saját vállalkozásunk korszerűsítése használt CNC-gépekkel

2022. június 28., kedd, 15:47

Címkék: árverés aukció használt gép online platform online portál Surplex

A Surplex.com weboldalán még július 6-ig lehet licitálni kiváló minőségű gépekre egy teltowi CNC-üzem bezárását követően.

A CNC-gépek segítségével jelentősen növelhető a saját termelékenység. A vezérlőszoftverben beprogramozhatók a gép paraméterei és a munkadarab adatai, így a munkadarabok hatékonyabban megmunkálhatók. A gyártás automatikusan és kiegészítő felügyelet nélkül lehetséges. Ezenkívül a munkadarabok így egyenletesen magas minőségben készíthetők. A saját üzem CNC-gépekkel történő kiegészítése így számos iparágban kifizetődő. 

A jelenlegi piaci helyzet azonban megnehezíti a potenciális vásárlók dolgát. A nyersanyaghiány és a logisztikai problémák felhajtják az új gépek árát, és hosszú szállítási időket eredményeznek. Remek alternatívát nyújt a használt gépek vásárlása.

A Surplex ipari aukciós ház több jelenleg több mint 80 vonzó gépet és tartozékot kínál egy teltowi CNC-üzem bezárását követően.

A kiváló minőségű termékek között a következő gyártók gépei is szerepelnek:

  • DATRON CNC-marógép
  • DATRON CNC-marógép
  • KLÄGER szalagfűrészgép
  • TRENNJÄGER padlófűrész
  • GARANT magasságmérő készülék
  • GARANT videó-mérőmikroszkóp

Emellett további szerszámgépek, géptartozékok és műhelyberendezések is rendelkezésre állnak. Akiknek pedig még nem volt tapasztalatuk a használt gépek határokon átnyúló beszerzésével kapcsolatban, azok számíthatnak a Surplex teljes körű szolgáltatására. Az értékesítés minden fázisában több mint 200 alkalmazott, több mint 20 nyelven támogatja a leendő vásárlókat. A lebonyolítástól kezdve a szétszerelésen át egészen a vámügyintézésig.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Média Partnerek