Neves orgonaépítő cég gépei kerülnek árverésre

2022. február 02., szerda, 15:00

Címkék: árverés aukció DMG MORI használt gép online platform online portál Surplex Trumpf

Egy németországi orgonaépítő cég bezárása után 2022. 02. 08-ig még kiváló minőségű használt gépek kaphatók a Surplex.com oldalon.

A kiváló minőségű gépek használata a sikeres gyártás kulcsa. A hangszerkészítők számára különösen fontos munkadarabjaik magas minősége a tökéletes hangzás garantálása érdekében. 

Az orgona - köznyelven a hangszerek királynője - építésénél különösen fontos a magas szintű precesszió. A gépeknek állandó minőséget és korszerű és hatékony hangszergyártást kell garantálniuk ahhoz, hogy megfeleljenek a vevői igényeknek.

A modern CNC gépek különösen ideálisak a hangszergyártók számára. Az integrált szoftver segítségével a munkalépések programozhatók, a folyamatok pedig nagyobb sebesség mellett nagyobb pontossággal hajthatók végre.

Azonban a gépek vásárlása nagy költségekkel járhat, és a világjárvány miatt a vásárlók gyakran jelentősen hosszabb ideig várnak az új gépekre. A gyártás használt gépekkel történő bővítése így nem csak gyorsabban és kisebb költségvetéssel lehetséges, hanem erőforrásokat is megtakarít és így fenntarthatóbbá teszi a saját üzemet.

Használt gépek vásárlásánál javasolt szakértőkre támaszkodni. A Surplex aukciós ház kompetens, mindenre kiterjedő szolgáltatást kínál a vevőknek és az eladóknak. A gép első értékelésétől kezdve az értékesítésen keresztül a szállításig – a Surplexnél mindent egy helyen intézhet. 

A hangszerkészítők jelenleg egy neves orgonaépítő cég bezárását követő árverésből profitálhatnak. Az 1 000 kedvező termék között a következő gyártók gépei is megtalálhatók:

  • DMG CNC-esztergagépek
  • SPINNER univerzális megmunkálóközpont
  • BIESSE CNC-megmunkálóközpont
  • GILDEMEISTER CNC-esztergagép
  • DMG vertikális megmunkálóközpont
  • TRUMPF stancológép
  • LINDE dízel targonca

Ezenkívül más gépek, géptartozékok és műhelyfelszerelések is kalapács alá kerülnek. A helyszíni megtekintés egyeztetés alapján, vagy virtuális 3D túra keretében bármikor lehetséges. Így a hangszergyártóknak még 2022. 02. 08-ig lehetőségük nyílik vállalkozásuk fejlesztésére a Surplexnél. 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Média Partnerek