Könnyű, kompakt és halk

Innovatív terelőrendszerrel szerelt, miniatűr profilsínvezetések

2014. május 06., kedd, 16:26

Címkék: HIWIN méréstechnika profilsín TMN

Bővíti termékkínálatát a HIWIN a miniatűr profilsínvezetések körében. A meglévő MG sorozat kiegészül a miniatűr alkalmazásokhoz tervezett, prémiumminőségű TMN sorozattal.

 
Az újdonságot az új innovatív terelőrendszer jelenti benne, ami még jobb mozgási viselkedést (könnyű és egyenletes mozgást) biztosít minimális működési zaj mellett. A műanyagból készült golyó-visszavezetés speciális felépítésének köszönhetően a visszavezető csatorna és a golyók között sehol sem érintkezik fém fémmel. A rozsdamentes nemesacélból gyártott sínek, golyóskocsik és golyók optimális korrózióvédelemről gondoskodnak. A TMN profilsínvezetések az MG vezetésekhez hasonlóan minden irányból képesek terhelést felvenni, miközben nagymértékű merevséget és precizitást garantálnak. Rendkívül kompakt kialakításúak, így leginkább a miniatűrgépekben alkalmazhatók. Az új terelőrendszer következtében a TMN profilsínvezetések mintegy 20 százalékkal könnyebbek az összehasonlítható profilsínvezetéseknél.
 
 
Tipikus felhasználási területüket a félvezetők és a nyomtatott áramkörök gyártása, az orvostechnika, a robottechnika, a mérés- és vizsgálati technika, valamint az irodai automatizálás jelenti. Az MG profilsínvezetések szállíthatók továbbá az MGN sorozat keretében normál terhelésekhez, az MGW sorozatban pedig széles kivitelben a nagyobb nyomatékterhelésekhez. Mindenkor négy méretben (MG07, MG09, MG12 és MG15), három precíziós osztályban, továbbá standard vagy hosszú golyóskocsival kaphatók. Az új TMN szériából a TMN05, TMN09 és TMN12 méret már rendelkezésre áll. A TMN03, TMN07 és TMN15 méret fejlesztése folyamatban van.
 
www.hiwin.hu
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek