Kiváló minőségű használt gépek eladók

Magyarországi nagy építőipari vállalat árverése

2022. július 13., szerda, 08:26

Címkék: árverés aukció építőipar használt gép online platform online portál Surplex

Építőipari vállalatok még július 19-ig találhatnak és aukción megvásárolhatnak jó állapotú építőipari gépeket és járműveket a Surplex.com weboldalon.

Az év elején az építőipar még optimista volt. A nehéz COVID-időszak után újra növekvő forgalmat és számos megbízást vártak. Azonban a geopolitikai helyzet sok üzemnek áthúzta a számítását. A logisztikai problémák és a nyersanyaghiány közvetlen hatással vannak a géppiacra, és megnehezítik az építőipari vállalatok számára az új eszközök megvásárlását és a kereslet kielégítését. Mert aki jelenleg új kotrógépeket, földtoló vagy aszfaltozó gépeket rendel, annak magas árakra és hosszú várakozási időkre kell felkészülnie. 

Itt remek alternatívát kínál a használt gépek vásárlása. Ezek azonnal használatra készek, és kiváló minőségük ellenére alacsonyabb áron kaphatók. Az ipari aukciós házak, mint a Surplex, építőipari használt gépek értékesítésére specializálódtak, és újra meg újra kiváló minőségű gépeket kínálnak. Mint ahogyan aktuálisan is, egy magyarországi nagy építőipari vállalat árverésén is. Még július 19-ig aukción megvásárolhatók a következő gyártók jó állapotú építőipari gépei és járművei:

  • VÖGELE aszfaltozó/burkolatterítő gépek
  • CATERPILLAR kerekes rakodógép
  • KOMATSU lapátkerekes kotrógép
  • O&K földtoló gép
  • RENAULT olajszállító jármű
  • HAMM tandemhengerek 

Összesen 20 kiváló minőségű építőipari gép és jármű kerül aukcióra. A megtekintés egyeztetés alapján lehetséges. A Surplex.com egy kézből nyújt átfogó szolgáltatásokat a használt gépek vásárlói és eladói számára. A gépek professzionális értékbecslésétől kezdve a minőségellenőrzésen, a szétszerelésen és a szállításon keresztül a Surplex az adásvétel minden lépéséhez támogatást nyújt.

 
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Média Partnerek