Intergavel – és többé nem kérdés, mi legyen a felesleges vállalati vagyontárgyakkal!

2021. augusztus 10., kedd, 15:05

Címkék: árverés aukció használt gép Intergavel Kft. online platform online portál

A modernizálástól a technológiaváltáson át az üzembezárásig számos oka lehet annak, hogy egy vállalatnál gépek, eszközök válnak eladóvá. Azt, hogy ezek értékesítésére a gyors, átlátható és a lehető legmagasabb árakat eredményező online aukció lehet a legjobb módszer, a terület hazai specialistája, az Intergavel Kft. jóvoltából már egyre többen tudják. Ezzel együtt számos kétely vetődhet fel a potenciális megbízókban, mielőtt rászánják magukat az internetes árverésre – a vállalati aukciósház most ezeket szeretné eloszlatni!

„Nincs időm minden apró részlettel foglalkozni!”

Kétségtelen tény, hogy egy árverés sikeres lebonyolítása az értékbecsléstől a tételes elszámolásig sok szervezést és több területre kiterjedő, jelentős szakértelmet kívánó feladat. Éppen ezért érdemes azt olyan, stabil gazdasági háttérrel bíró partnerre bízni, aki több mint másfél évtizedes tapasztalattal és csaknem 1000 eredményes aukcióval a háta mögött lát neki a teendőknek! Az Intergavel kész minden terhet levenni ügyfelei válláról, hogy Ön úgy juthasson számottevő bevételhez, hogy közben továbbra is csak arra koncentrálhat, amihez a legjobban ért.

„Most azonnal fel kell szabadítanom az értékesítendő eszközök helyét.”

Az Intergavel az évek során jelentős tárolókapacitást épített ki, így igény esetén első lépésként elszállítja a szóban forgó vagyontárgyakat, és a továbbiakban saját raktárából végzi az aukciós folyamatokat, mint például az eszközszemlét, a tételek  kiadását, stb.

„Jó, de mi van akkor, ha rajtam marad ez a sok minden?”

 Az Intergavel Kft. kizárólag sikerdíjért dolgozik, azaz sem rejtett költségekkel, sem pénzügyi kockázattal nem kell számolnia annak, aki együttműködik velünk. A 95%-os első körös értékesítési ráta a garancia arra, hogy az árverésre kínált tételek igen nagy arányban, többnyire a megbízó által reméltnél is magasabb leütési áron találnak új tulajdonosra. Ebben segít, hogy nemzetközi partnerünk, a Maynards Europe révén távoli piacokra is eljut árverésünk híre, ezzel jelentősen bővítve a potenciális vásárlók körét.

„Volna itt még más is…”

Az Intergavel komplex szolgáltatásának egyik védjegye, hogy a nagy értékű gépek mellett igény esetén az egyéb, szintén feleslegessé vált eszközök eladásában is teljes körű segítséget nyújt. Felismerjük az értékeket, így egy nagyszabású aukció részeként minden olyan vagyontárgy árverésre bocsátásáról gondoskodunk, amire a piacon kereslet mutatkozhat, így megbízónk plusz bevételt remélhet tőle.

Ha tehát a legjobb értékesítési módszerhez a legmegbízhatóbb partnert keresi, a megoldás: Intergavel – A vállalati aukciósház!

www.intergavel.com

info@intergavel.com

+36 23 200-120

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Média Partnerek