Ha számít a jó ár: használt présgépek és FANUC robotok internetes aukción

2022. december 02., péntek, 14:31

Címkék: árverés aukció autóipar autóipari beszállító Fanuc ipari robot online portál préstechnika robot robotika

Sok szerszámgép van a piacon, de csak nagyon kevés kínál olyan kedvező vételi lehetőséget, mint az Intergavel december 15-ig tartó online árverésének tételei.

A vállalati aukciósháznál a SERTEC Auto Structures Komárom-Esztergom megyei üzemének robotcellája (2 db FANUC robottal) és 5 db présgépe került virtuális kalapács alá. A neves autóalkatrész-gyártónál új gépek vásárlása miatt váltak feleslegessé a karbantartott, üzemképes berendezések, amelyek így a kis- és közepes méretű autóipari beszállítók, lemezmegmunkálással foglalkozó cégek számára nagyszerű esélyt kínálnak a fejlesztésre.

A két FANUC R-2000 iC típusú, R-30iB vezérlővel ellátott robot a maga 2015-ös gyártási évével kifejezetten fiatalnak, és ennek megfelelően jó állapotúnak számít. A komplett egységhez több kiegészítő, többek közt egy Weiss forgató munkaasztal is tartozik.

Az ugyancsak rendkívül jutányos indulóáron licitre bocsátott, már bizonyítottan jól bevált hidraulikus és excenter présgépek között Müller, Helmerding és Weingarten márkájúak is vannak. A Müller hidraulikus prés nagy méretű szerszámok felfogatására alkalmas.

A fenti berendezések pontos részletei és tartozékai megtalálhatóak az aukció weboldalán, ahol fotógalériákon is szemügyre vehető a robotcella és a présgépek

Az Intergavel internetes árverésein már megszokott módon pedig a gépeket a december 15-i zárás előtt egy nappal személyesen is meg lehet tekinteni. Az ezzel kapcsolatos tudnivalók ugyancsak a honlapon olvashatók.

Ha tehát egyedülálló ár-érték arányú berendezésekkel bővítené vállalkozása gépparkját, kattintson most a SERTEC aukciójára – a későbbi, hasonló témájú árverésekért pedig a jövőben is rendszeresen keresse fel az Intergavel oldalát!

További információ:

+36 23 200-120

info@intergavel.hu

www.intergavel.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Média Partnerek