Elárverezik a gépállományt a HANKE öntöde bezárása után

2023. január 26., csütörtök, 10:39

Címkék: árverés aukció eszterga használt gép marógép megmunkálóközpont öntöde öntödeipar

Az érdeklődők a Surplex.com felületén még 2023. 02. 23-ig licitálhatnak a HANKE Gesellschaft für Gießerei-Kooperation mbH csődeljárásából származó vagyontárgyakra.

Az eberswaldi HANKE Gesellschaft für Gießerei-Kooperation mbH vállalatot 1993-ban alapították, és azóta a legkülönbözőbb ügyfelek számára ismert szereplő a présöntvény alkatrészek és komplett megoldások terén. 

Így például különösen az autóipar számára gyártották a munkadarabok széles skáláját, a személygépkocsik és haszongépjárművek váltókomponenseinek alkatrészeitől kezdve a kormányműveken keresztül egészen a tömítettségi és porozitási követelményekhez szükséges öntvényekig. A HANKE cég neves járműgyártók, emellett nemzetközi szinten is számos üzem beszállítója volt. Tavaly azonban a HANKE kénytelen volt csődöt jelenteni, a meglévő géppark most pedig felszámolásra kerül. 

Amikor egy vállalat csődeljárást indít, akkor fontos, hogy olyan erős és megbízható partnereket tudhasson maga mellett, akik gyorsan és hatékonyan hajtják végre az eljárást. A Surplex ipari aukciósház és a Greenfield Industrial ipari szolgáltató közötti együttműködés keretében a HANKE vállalat eszközeit február 8-ig kínálják eladásra a Surplex.com felületén

Az öntöde gyártási kínálatának magas minőségének, gyorsaságának és precíziójának megvalósítása érdekében elengedhetetlen volt a kiváló minőségű géppark. A most árverésre kínált 200 tétel között ezért a következő gyártók jól karbantartott gépei is megtalálhatók:

  • BROTHER megmunkáló cella
  • DECKEL MAHO CNC marógép
  • GILDEMEISTER esztergagépek
  • Hidraulikus prések
  • FRECH présöntőgépek
  • STRIKO alumíniumolvasztó kemence

Valamint műhelykocsik, emelőpadok és egyéb műhelyberendezések. A gépek egyeztetést követően tekinthetők meg. 

A Greenfield Industrial szakértője az üzembezárások és telephely-felszámolások érzékeny területének, a Surplex pedig a használt gépek Európa egyik legnagyobb értékesítési felületeként kompetens, teljes körű szolgáltatást nyújt egy kézből.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Média Partnerek