Digitális gyártási rendezvények gyártócégeknek

2014. február 07., péntek, 08:09

Címkék: autóipar folyamatirányítás graphIT gyártásoptimalizálás gyártástechnológia intelligens gyártás logisztika siemens

A graphIT Kft. által forgalmazott digitális gyártási megoldások az elmúlt években számos cégnek segített a gyártási és logisztikai folyamatok hatékonyságának növelésében, a folyamatokban rejlő veszteségek feltárásában.

 
A Siemens Tecnomatix digitális gyártási termékei között olyan szoftvereszközök találhatók meg, amelyek kiemelkedően gyorsan megtérülő megoldást jelentenek a cégek számára. Ezeket a termékeket idén egy szemináriumsorozatban mutatja be a graphIT Kft. A rendezvénysorozat első két előadása a következő témákkal foglalkozik:
 
 

Értékáram és folyamatoptimalizálás a gyártásban és a logisztikában

Időpont: 2014. március 4.
A rendezvényen megismerhetik, hogy a folyamatszimuláció segítségével hogyan lehet a komplex gyártási és logisztikai folyamatokat leképezni, hogyan lehet megtalálni a folyamatokban lévő tartalékokat és veszteségeket. A dinamikus értékáram-térkép (VSM) segítségével pedig a folyamatok tervezésének és javításának egy új – soha nem látott módon produktív – eszközét ismerhetik meg.
 

Gyártási ellenőrzési megoldások (robotprogramozás, ergonómia, szerelhetőség)

Időpont: 2014. március 6.
A gyártási ellenőrzési megoldások segítenek abban, hogy az adott termék már elsőre a megfelelő minőségben készüljön el. A Siemens termékpalettájának három eleme kerül bemutatásra ezen a szemináriumon: robotprogramozás, munkahelyi ergonómiai vizsgálatok és szerelhetőség-vizsgálat.
 

A további előadások során várható témák a következők:

• Autóipari hegesztési megoldások
• Virtuális beüzemelés
• Minőségre tervezés
• Mérőgépek programozása
• Megoldások sortervező cégek számára
 
Amennyiben érdeklik Önt vagy munkatársait ezek a témák, regisztráljanak a graphIT Tecnomatix digitális gyártási szemináriumaira a következő linken: https://graphit.hu/tecnomatix/s/rendezveny-regisztracio/
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek