Csúcstechnológia a prémiumkategóriában

A ZOLLER AUSTRIA Bécsben mutat be öt osztrák újdonságot

2014. április 30., szerda, 11:56

Címkék: bécs intertool méréstechnika rolatast szerszámtechnika zoller

A ZOLLER Austria csúcsot döntve öt osztrák premiert mutat be a május 6–9. között Bécsben megrendezendő Intertool vásáron. A vállalat széles termékpalettájának öszönhetően ismét a rendezvény legfontosabb kiállítói közé tartozik. A szerszámbeállítások, bemérő- és ellenőrzőberendezések világszintű piacvezetőjének mottója az idén: Touch the Champion!

Touch the Champion

Technológiai szegmensének vezetőjeként a ZOLLER Austria a bécsi vásárt már régóta saját osztrák platformjaként használja. A Ried im Innkreis-ban székelő vállalat rendszeresen ott mutatja be legújabb termékeit és fejlesztéseit a különböző ipari ágazatok döntéshozóinak. Ide tartoznak az autóipari és autóipar-beszállítói vállalatok, forma- és szerszámkészítő cégek, általános gépgyártók, repülőgyártók és egyéb más ipari szereplők. 
 

Meghatározó modellek – ZOLLER »venturion«

Moduláris prémiumkategória! Az új »venturion 450« további modellel egészíti ki ezt a sikeres terméktípust. Nagyobb standard mérési tartományával és egyéb számos vonzó opciójának köszönhetően az új, stílusos megjelenésű »venturion 450« nemcsak műszakilag, de esztétikailag is a legjobbak közé tartozik, és ezt több formatervezési díj is igazolja.
 
A legújabb »venturion 450« beállító- és bemérőberendezést az egyedülálló ergonómia,
valamint a kimagasló rugalmasság és pontosság jellemzi
 
A legújabb »venturion 450« beállító- és bemérőberendezést az egyedülálló ergonómia, valamint a kimagasló rugalmasság és pontosság jellemzi. Függetlenül a feladattól a Zoller »venturion« mindig optimális konfigurációban érkezik, az egyéni ügyfélkövetelményekre szabva, megfelelve az optimális termelési folyamatok elvárásainak. A robusztus »venturion« ideális megoldást jelent minden jellegű CNC-megmunkálás esetében, függetlenül attól, hogy eszterga- vagy marógépekkel, megmunkálóközpontokkal szeretnék használni. A kimagasló pontossági követelményeknek a legkisebb szerszámok, illetve a nagy és nehéz eszközök esetében is egyformán megfelel. Így az ügyfél pontosan azt kapja, amire szüksége van, így jelentős termelékenység-növekedést tapasztalhat. A Zollerre jellemzően »a siker mérhető«.
 

»genius 4« – a tökéletes szerszámbemérőgép 

A külső óriási potenciált rejt, amely túlmutat a technika aktuális állásán. Öt CNC-vezérelt tengelyével a »genius 4« minden követelményt teljesít a forgácsolószerszámok teljes körű bemérésére vonatkozóan. A pontosság és felhasználói kényelem csúcsát jelentő »genius 3« modell nyomdokába lépő »genius 4« felülmúlja az ügyfelek minden várakozását. Az intelligens szoftvermodul által bővíthető modell külöböző méréstartományokat és kiegészítők széles palettáját nyújtja.
 

 

»pom«-sorozat – lenyűgözően egyszerű, egyszerűen lenyűgöző

A »pom« sorozat tagjaival, a lenyűgözően egyszerű folyamatkísérő szerszámmérő és ellenőrző berendezések által a ZOLLER rövid időn belül jelentős piaci részesedést ért el ebben a szektorban. Az általános mérőtéri, beérkezési ellenőrzéseknél vagy közvetlenül a köszörűsműhelyben végzett mérésekre nyújtott kompaktmegoldást jelentő »pomSkpgo« és »pomDiaCheck« termékeket követően a »pom« széria a »pomBasic« berendezéssel bővült. A család új tagja a fúró- és maróberendezések, süllyesztők folyamatközeli mérését és ellenőrzését emeli új szintre.
 
A »pomBasic« a fúró- és maróberendezések, süllyesztők folyamatközeli
mérését és ellenőrzését emeli új szintre
 
A »pomBasic« által a Zoller olyan eszközt nyújt, amely tökéletesen illeszkedik a termékcsaládba. A monokróm videómikroszkóp-rendszerrel és speciális zoom makróobjektívvel ellátott »pomBasicMicro« egység optimális megoldást nyújt a mikroszerszámok folyamatközeli mérésére és ellenőrzésére. Ideális eszköz a műhelyben, közvetlenül a CNC-köszörűgép mellé: szerszámot behelyezni, indítani, mérni – és már kész is. Nagy pontosságot elősegítő automatikus peremérzékelés, asszisztens által vezérelt mérési folyamatok és gombnyomásra elkészített ellenőrzési jegyzőkönyv – lenyűgözően egyszerű, egyszerűen lenyűgöző.
 
A »pomBasicMicro« monokróm videómikroszkóp-rendszerrel
és speciális zoom makróobjektívvel felszerelt
 

Az új »smile« és a »pilot 2mT«

A sikeres »smile« termék továbbfejlesztésének eredménye az új »smile« és az új »pilot 2mT« szoftver és képfeldolgozó. A »smile« a ZOLLER sikerterméke, amely fölényesen vezeti a szerszámbeállító- és mérőberendezések eladási toplistáját.
 
Az új generáció a több méretre, figyelemreméltó kezelői kényelemre, alapvető pontosságra helyezi a hangsúlyt, vadonatúj »pilot 2 mT« szoftvert és képfeldolgozást bevezetve. A szegmensben egyedülálló kezelői felület azonnal lenyűgözte a szakmai világot, és kihangsúlyozza a ZOLLER mottóját: „Touch the Champion”. 
A »pilot 2mT« a szerszámbemérési- és beállítási technika jövőjét jelenti. A termék úgy a smile-termékcsoport, mint a teljes venturion-család alapelektronikájaként és képfeldolgozó rendszereként bevethető. Ezáltal a venturion család előnyei (mint például az a.c.e-orsó a géphajtású szerszámbefogáshoz, nagy bemérési tartományokhoz stb.) ideálisan kombinálhatók egy költséghatékony belépőszintű elektronikával. A moduláris felépítés nyitott rendszert nyújt a jövőbeni kibővítéstől kezdve a ZOLLER TMS »Tool Management Solutions« szerszámkezelési megoldásáig. 
 
Az egyedülálló kezelői felület azonnal lenyűgözte a szakmai világot

»redomatic« – kombinált eszköz zsugorításra

Egy további ZOLLER innováció az INTERTOOL rendezvényen a »redomatic«, amely egyetlen kombinált eszközként nyújt megoldást a szerszámok precíz beállítására, zsugorítására és mérésére. Az automatikusan állítható indukciós tekercs tökéletes pontosságot és biztonságos folyamatlebonyolítást garantál. A sikermodell legújabb generációja egyidejűleg egy opcionálisan beszerezhető, automatikusan süllyeszthető tekerccsel akadálymentes hozzáférést biztosít a legnagyobb szerszámátmérők esetében is. Az integrált »s.l.s« zsugorításvezérlő rendszer a berendezés kezelését jelentősen megkönnyíti a gépkezelő számára, ami további időmegtakarítást eredményez a beállítások, zsugorítási és mérési műveletek során. 
 
www.rolatast.hu
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek