Az 5 legjelentősebb használt fémmegmunkálógép-aukció májusban a Surplexnél

2023. május 17., szerda, 12:25

Címkék: árverés aukció használt gép online platform online portál Surplex

Május második felében a fémmegmunkálóknak ismét lehetősége adódik, hogy kiváló minőségű használt gépeket és tartozékokat szerezzenek be. A Surplex ipari aukciósház számos olyan aukciót hirdet, amelyek során első osztályú fémmegmunkáló gépek cserélnek gazdát vonzó áron. Itt található a hónap 5 legjobb fémmegmunkálógép-aukciója.

Május második felében több mint 20 használt fémmegmunkálógép-árverés zárul a Surplex ipari aukciósháznál Európa-szerte. A Surplex.com-on a top 5 aukció a fém-kategóriában a következő:

 • 05.24.  |  Az precíziós formagyártó telephelyének felszámolása
  560 tétel a St. Gallen-i Auban, Svájc
  pl. MIKRON megmunkálóközpont, HAUSER koordináta-köszörűgép, CHARMILLES huzalos szikraforgácsoló gép virtuális megtekintéssel 3D-ben
 • 05.24.  |  Acéltermékeket előállító gyártó gépcsomagja
  40 tétel Chomutovban, Cseh Köztársaság
  pl. TOS körköszörűgép, STROJANE guillotine rendszerű lemezolló, SKODA marógép
 • 05.25.  |  Kiváló minőségű fémmegmunkáló gépek és tartozékok
  35 tétel Memmingenben, Németország
  pl. BIGLIA-CNC esztergagép, NILES-CNC eszterga- és maróközpont, BÖHRINGER ciklusvezérelt esztergagép
 • 05.30.  |  A FREUTEK kereskedelmi cég fém- és famegmunkáló gépei és szerszámai raktárállományának felszámolása
  150 tétel Bergamo megyében és Torino mellett, Olaszország
  pl. FREUTEK lézervágógépek, FREUTEK-CNC-Nesting megmunkálóközpont
 • 06.01.  |  Egy autóipari beszállító bezárása
  500 tétel Žďár nad Sázavou-ban, Csehországban
  pl. HERMLE megmunkálóközpontok, DOOSAN eszterga, FPT ágyas marógépek

A HAUSER S35-600 koordináta-köszörűgép egy svájci precíziós formagyártó cég telephelyének felszámolásából származik (©Surplex)

BÖHRINGER DUS 560 TI ciklusvezérelt esztergagép: A ciklusvezérelt esztergagép a hagyományos esztergapad és a CNC-esztergagép között foglal helyet, mivel az NC-vezérlés lehetővé teszi a munkafolyamatok beállítását és mentését. Ideális egyedi darabok vagy kis darabszámú sorozatok gyártásához (© Surplex)

NILES-SIMMONS N40MC – kiváló minőségű CNC-eszterga- és maróközpont a 05.25-i memmingeni (Németország) aukcióból, ideális a precíz fémmegmunkálási feladatokhoz (© Surplex)

Mindegy, hogy megmunkálóközpontról, köszörűgépekről, esztergagépekről vagy marógépekről van-e szó, az aukciókon minden fémfeldolgozó üzem találhat magának valamit. A licitálási folyamatnak köszönhetően a fémfeldolgozó üzemek profitálhatnak az ilyen árveréseken a fair és versenyképes árakból. A Surplex.com-on elérhető széles fémmegmunkálógép-kínálat megfelel a termeléshez kötődő különféle követelményeknek, és ezáltal átfogó megoldást kínál bármilyen méretű vállalat számára. A teljes vásárlási folyamat során szakértői támogatás és tanácsadás áll azok rendelkezésére, akik bizonytalanok, hogy megéri-e használt gépbe beruházni. A Surplex filozófiája, mely szerint kimagasló minőségű használt gépeket és személyes tanácsadást kínál, kéz a kézben jár az az iránti elkötelezettségükkel, hogy a fémfeldolgozó ipar számára a legjobb értéket és szolgáltatást nyújtsa.

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek