Aukcióra kerülő fémmegmunkáló gépek

2022. október 26., szerda, 22:15

Címkék: árverés aukció fémmegmunkálás fúró megmunkálóközpont Surplex szerszámgép

A használt gépek vásárlása tervezhetővé és megfizethetővé teszi a beruházásokat. Ez vonatkozik a fémmegmunkálási ágazatra is. November 7-éig mintegy 20 fémmegmunkáló berendezés vásárolható meg a Surplex.com ipari aukciós háznál.

A Puma TT1800SY olyan esztergálóközpont, amely többek között nagy pontosságú alkatrészek tömeggyártására került kifejlesztésre (© Surplex)

A beruházások jelentik a válságból kivezető központi lépést – a fémmegmunkálás területén is. Ennek során a költségek, a fenntarthatóság és a hatékonyság áll az előtérben. Mindez megvalósítható használt gépek vásárlásával. Ezen túl a berendezések nem olyan korosak, mint ahogy esetleg gondolnánk, ugyanakkor jól karbantartottak és jelentősen kedvezőbb árúak, mint az új gépek.

A Matchmaker-VMC gyártási sorozat olyan nagy sebességű megmunkálóközpont, amely a nagy sebességet és nagy pontosságot egyesíti magában (© Surplex)

Több mint 20 fémmegmunkáló berendezés vásárolható meg november 7-éig a Surplex.com ipari aukciós háznál. Ezek között mindenekelőtt CNC vezérlésű megmunkáló berendezéseket – például különböző esztergagépeket – talál

  • DOOSAN Puma 
  • DUGARD 42 iT
  • DUGARD Feeler FTC 59
  • HARRISON ALPHA 400 S Plus
  • XYZ 410

további kiváló minőségű megmunkáló gépeket, így

  • MATCHMAKER VMC megmunkálóközpont 
  • AKIRA SEIKI nagy sebességű maró és menetvágó gép 
  • AGIE Agiecut Challenge 2 EDM huzalvágó gép
  • BEMA MG 850 radiális fúrógép

valamint az üzemfelszerelés számos tárgyi elemét. Az egyes tételek Nagy-Britanniában különböző telephelyeken találhatók, amelyek egyeztetés után a helyszínen megtekinthetők.

A Surplex.com vállalatnál november 07-éig vásárolhatók fémmegmunkáló gépek – köztük a DUGARD Eagle 200 HT CNC esztergagép – a nagy-britanniai telephelyen (© Surplex)

A Brexit ellenére is problémamentes export

A Brexit némi bizonytalanságot okozott. Hogyan kell eljárni a vámkezelés során? Milyen szabályok érvényesek? A Surplex munkatársai kiismerik magukat ezen a területen. A Surplex 15 európai országban – köztük Londonban is – telephellyel rendelkező, nemzetközi méretekben használt gépekkel kereskedő ipari aukciós ház. Minden egyes fióktelep élén tapasztalt regionális vezetők állnak, akik pontosan ismerik a nemzeti géppiacok sajátosságait. Ez a szakismeret a nemzetközi hálózattal együttesen biztosítja a használt gépek zökkenőmentes tulajdonosváltását.

 
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek