Árverés egy gépipari vállalatnál fizetésképtelenség miatt

2022. április 26., kedd, 19:48

Címkék: árverés aukció gépgyártás gépipar használt gép Surplex

2022. május 2-ig lehetséges kiváló minőségű használt gépeket vásárolni aukción a Surplex.com oldalon.

A gépipar nehéz helyzet előtt áll. Egyrészt nagy a gépek iránti kereslet, a rendelésállományok megteltek, másrészt a cégek sok megbízást nem tudnak feldolgozni. Ennek az okai a következők: logisztikai problémák, nyersanyaghiány és a feszült nemzetközi helyzet akadályozzák a zökkenőmentes munkamenetet. Így a két évig tartó világjárvány után még 2022 sem hozza meg sok vállalat számára a remélt enyhülést. 

Aki új gépeket szeretne rendelni saját vállalkozásának, annak jelenleg hosszú várakozási idővel és magas költségekkel kell számolnia. Remek alternatívát jelent azonban a használt gépek vásárlása. Ezáltal nemcsak a hosszú szállítási időket kerülheti el és költségeket takaríthat meg, hanem fenntarthatóbbá is teheti saját vállalatát, hiszen a használt gépek vásárlása kevesebb CO2 fogyasztással jár, mint az új gépek gyártása. 

Használt gépek vásárlásánál javasolt szakértőkre támaszkodni. A Surplex.com ipari aukciós ház jó minőségű használt gépek nagy választékát és kompetens, mindenre kiterjedő szolgáltatást kínál. A vevők nálunk az első konzultációtól a számla feldolgozásán keresztül a szállításiig mindent egy helyen intézhetnek. 

Egy gépipari vállalat fizetésképtelensége miatt a Surplex jelenleg jó állapotú gépeket kínál aukción. A gépeket 2022. május 2-ig lehet árverés útján megvásárolni a surplex.com oldalon. A több mint 200 tétel között a következő szolgáltatók gépei is megtalálhatók: 

  • DECKEL MAHO DMF mozgó oszlopos marógép
  • DMG MORI DMC 1035 függőleges megmunkálóközpont
  • WEILER ciklusvezérelt eszterga
  • TRAUB TNA CNC-esztergagép
  • ARTIN esztergagép vezető- és húzóorsóval
  • DMG MORI DMC 635 függőleges megmunkálóközpont 

Ezenkívül árverezésre kerülnek további gépek, műhelyberendezések és sok más. A gépek megtekintése előzetes egyeztetés alapján lehetséges vagy online módon bármikor: online 3D-Portal. 

 
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek