"RÖHM" címke cikkei:

Mostantól a munkadarab-befogás is intelligens

Mostantól a munkadarab-befogás is intelligens (Cikk)

A németországi központú RÖHM be- és megfogástechnika-specialista a stuttgarti AMB kiállításon mutatta be az új iJaw tokmánypofát, amely elsőként tartalmaz szenzort és vezeték nélküli adatátvitelt. Ez a megoldás lehetővé teszi a szorítóerő valós idejű mérését közvetlenül a megmunkálás során. Az intelligens tokmánypofáról Gerhard Glanz, a Röhm GmbH vezérigazgatója beszélt a TechMonitor olvasóinak.

RÖHM-újdonságok az Automotive 2021 kiállításon

RÖHM-újdonságok az Automotive 2021 kiállításon (Cikk)

A járványhelyzet hosszú időre ellehetetlenítette a kiállítások megtartását, de a RÖHM mérnökei ezalatt sem tétlenkedtek. A cég legújabb fejlesztései az Automotive 2021 kiállításon mutatkoztak be a hazai vevők előtt.

Automatizált befogás

Automatizált befogás (Cikk)

Az optimalizált gyártástechnológiák és folyamatok az esetek döntő többségében nagyobb termelékenységet biztosítanak a gyártó vállalatoknak. Ez a megállapítás igaz a központosító satuk használata esetén is, melyekkel például kerek és szögletes munkadarabok merev befogása egyaránt lehetséges a legkülönfélébb szerszámgépeken.

Egy (tényleg szinte) mindenhez

Egy (tényleg szinte) mindenhez (Cikk)

A befogás- és megfogásspecialista Röhm bemutatta az új CoAE homlokmenesztőt, ami egyaránt jól használható esztergáláshoz és maráshoz is, egy befogásban, magas ismétlési pontossággal. A cserélhető menesztőtárcsák és központcsúcsok lehetővé teszik különféle munkadarabok megmunkálását egyetlen alaptest használata mellett. A menesztőtárcsák játékmentes illesztésének köszönhetően nagy pontosság érhető el még abban az esetben is, ha irányváltást kell végrehajtani megmunkálás közben. A hidraulikus kiegyenlítés kompenzálja a menesztőfelület kisebb mértékű merőlegességi hibáját, ezáltal pontos kapcsolódást biztosít a munkadarabnak a menesztőkörmökön.

Új tagokkal bővült a gépi működtetésű DURO tokmánycsalád

Új tagokkal bővült a gépi működtetésű DURO tokmánycsalád (Cikk)

A gépgyártó cégek és a gyártásban jártas szakemberek állandóan javítják folyamataik hatékonyságát a nagyobb produktivitás érdekében. A modern kihívások megfelelő kézben tartásához csökkenteni kell az átfutási időket, és növelni kell a gépek kihasználtságát, sebességét és flexibilitását. Ezen okoknál fogva a RÖHM kifejlesztette az új DURO-A és DURO-A RC gépi működtetésű tokmányait. Ideális megoldást jelentenek, széles körben alkalmazhatók a különféle megmunkálási feladatoknál, ami számos előnnyel jár a felhasználóknak.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN FEBRUARY

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Média Partnerek