Új moduláris precíziós pozicionáló szánokat mutatott be a norelem

2020. április 01., szerda, 18:01

Címkék: gépgyártás norelem normália normáliák szabványosítás szerszám szerszámtechnika

A norelem nagy teherbírású precíziós szánjainak és fecskefarkvezetésű szánjainak új sorozata már elérhető a tervezőmérnökök és a gépépítő cégek számára, még pontosabb pozicionálást és mozgatást lehetővé téve a megmunkáló és kontrollműveletek során.

A minden ízében a sokoldalúságot visszatükröző sorozatba precíziós lineárcsapágyas szánok és mikrométeres mozgatóorsókkal épített fecskefarkvezetésű szánok tartoznak. A vízszintesen és függőlegesen is használható szánok ideálisak gépek, mechanikus eszközök és méréstechnikai berendezések építéséhez¤ Különböző iparágakban, például az optikai iparban, az élelmiszer- és italgyártásban, az autó- és gyógyszeriparban, valamint az ipari karbantartásban használhatók.

Az új sorozat kulcsfontosságú eleme a gyárilag kiképzett rögzítőfuratok moduláris rácsa, így nincs szükség a szánvezetékek utólagos megmunkálására. Ez pontos és gyors összepárosítást tesz lehetővé, a felhasználók számára pedig végtelen összeállítási lehetőséget biztosít.

Marcus Schneck, a norelem ügyvezető igazgatójának véleménye szerint «Tudjuk, hogy számos iparágban mutatkozik nagy igény a nagypontosságú mérő- és mozgató szánokra, melyeknek ezen felül speciális minőségi igényeknek is meg kell felelni. norelem ügyfelek visszajelzései alapján fejlesztette ki ezeket a termékeket, hogy olyan szánvezetékeket kínálhasson, melyek ténylegesen megfelelnek a vevők és a piac igényeinek.»

A szánok széles anyag- és formaválasztékban állnak rendelkezésre. Léteznek szürkeöntvényből készült nagyteherbírású , vagy a súlycsökkentés és a megnövelt pontosság érdekében mikrométeres orsóval felszerelt fekete eloxált alumínium verziók is. A vezetékek gumi végütközőket is tartalmazhatnak, melyek megvédik a szánmozgató orót, amikor pozicionáló eszközként használják azokat.

A szánok karbantartásigénye is minimális. Működésük így emberi beavatkozás nélkül is biztosított. Az alkalmazási környezettől függően a szánok első kenésigénye akár csak több év után jelentkezhet.

«Ezzel az új sorozattal, és a meglévő precíziós szánjainkkal és fecskefarkvezetésű szánjainkkal mi rendelkezünk a legszélesebb termékválasztékkal ezen a piacon - jelentette ki Schneck. A THE BIG GREEN BOOK-ból beszerezhető kiegészítőkkel, úgy mint szerelőlapok, tájológyűrűk és  szorítókarok, a géptervezőknek és a gépépítőknek már minden a rendelkezésükre áll ahhoz, hogy megbirkózzanak az előttük álló kihívásokkal.»

www.norelem.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek