Nemzetközi szinten bővül a Horn Csoport

2020. június 01., hétfő, 17:39

Címkék: esztergálás fémmegmunkálás forgácsolás forgácsoló_szerszám HORN lapka marás maró marószerszám Törökország

A Horn Csoport 2020. április 1-jén leányvállalatot nyitott Törökországban, ami átvette a precíziós szerszámok német gyártójának törökországi értékesítését – ezt a szolgáltatást korábban egy kereskedelmi partner nyújtotta.

A Horn döntésének értelmében közvetlen képviselet jött létre Törökországban a meglévő és potenciális ügyfelek igényeinek jobb kiszolgálására. A mottó: Gondolj globálisan, cselekedj lokálisan. Törökországban ugyanazokat a célokat kell elérni, mint amiket a Horn Németországban és sok más országban kitűzött maga elé: a felhasználók számára nyújtott technológiai előny, valamint fenntartható ügyfélkapcsolatok. Mivel minden ország egyedi, a helyi jelenlétnek komoly jelentősége van az adott körülményekre adott reakciók tekintetében. A 450 m² alapterületű új értékesítési iroda Isztambulban található. „Az ország kiváló növekedési lehetőségeket kínál termékeink számára – mondta Bahadir Öge, a Horn Turkey egyik ügyvezető igazgatója. – Biztos vagyok abban, hogy közép- és hosszú távon elérjük céljainkat és tovább erősítjük technológiai éllovas pozíciónkat Törökországban.”

Törökország területe 783 562 km², lakossága pedig körülbelül 83 millió volt 2019-ben. Bár a szerszámgépek iránti kereslet 2019 óta hanyatlik, a kormány középtávon már pozitív jövőképpel számol. A VDMA (Német Szerszámgépgyártók Szövetsége) korábbi előrejelzése szerint 2022-ig a török gazdaság évente 5 százalékkal bővülhetett volna. A koronavírus járvány miatt dekonjunktúra miatt ezek a számítások egészen biztosan módosulnak, de nem csak Törökországban, hanem az egész világgazdaságban. Az ügyvezető ennek ellenére bizakodó a jövőt illetően: „Az elkövetkező időszakban innovatív és célzott szerszámmegoldásokra lesz szükség a forgácsolási darabolási folyamatok javításához és optimalizálásához annak érdekében, hogy a gyártó cégek ne kényszerüljenek rövid távon új gépek megvásárlására."

www.phorn.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek