Minőségi esztergálás Steadyline® szerszámkiegészítőkkel

2018. november 21., szerda, 21:46

Címkék: esztergálás forgácsolás precíziós szerszámok Seco Tools szerszám szerszámtechnika

A Seco Tools az esztergálási és fúrási területen közismert Steadyline® rezgéscsillapító eszterga- és fúrórúd sorozat, valamint az ezekhez tartozó fejek kibővítésével teszi teljessé a hosszú kinyúlást biztosító kiegészítőket.

Az új termékek között szerepelnek a 25 mm (1,00») átmérőjű Steadyline® rudak, a GL25 esztergafejek, a 100 mm (4,00») átmérőjű Steadyline® rudak, valamint a Steadyline® rudakhoz való nagyoló és simító kiesztergálófej-termékcsalád kiegészítői.

A Steadyline® kiesztergáló rudak a kis- és nagyméretű furatokban az iparág leghatékonyabb rezgéscsillapító rendszerét használják a könnyű esztergálás és fúrás érdekében akár 10xD mélységig. A rendszer passzív/dinamikus rezgéscsillapítása, egy a szerszámtartó rúdban elhelyezett csillapító tömeget és rövid, kompakt vágószerszám-fejeket használ a rezgéselnyelés maximalizálására, ami lehetővé teszi, hogy a rúd átmérőjénél akár tízszer nagyobb szerszámhosszúságot lehessen alkalmazni öngerjesztett rezgés vagy a munka félbeszakítása nélkül.

A Steadyline® Seco GL csatlakozásának köszönhetően a műhelyek gyorsan és erőfeszítés nélkül cserélhetik ki az eszterga- és fúrófejeket. A GL csatlakozás a fejek gyors és szilárd rögzítését teszi lehetővé a Steadyline® rudakhoz 5 mikronos központosítási pontossággal és ismételhetőséggel, valamint szükség esetén 180°-os fejigazítási lehetőséggel.

A 6xD, 8xD és 10xD szárakhoz GL25-ös munkadarab-oldali csatlakozással rendelkező 25 mm (1,00») átmérőjű rudak között keményfém megerősítésű rudak is találhatók a legmélyebb szerszámtúlnyúlást igénylő feladatokhoz, a Seco-Capto™, HSK-T/A és hengeres szárú gépoldali csatlakozásokkal együtt.

A 16 új GL25-ös esztergafej fő alkalmazási területei az általános esztergálás, beszúrás és vissza-esztergálás DN..11, CC..09, DC..07, DC..11, TC..11 és VB..11 lapkákkal.

A nagyobb, 100 mm (4,00») átmérőjű rudakba beleillenek a meglévő GL50-es esztergafejek, és a BA-GL50 adapterek segítségével egyesítik a Jetstream Tooling® nagynyomású hűtőfolyadék-technológiát.

A BA060 és BA080 gépoldali csatlakozással rendelkező fúrófejekkel 66 mm és 115 mm (2,60» és 4,53») közötti átmérővel lehet nagyoló és simító kiesztergálást végezni.

Ha további információra van szüksége az új Steadyline® termékekkel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot a Seco helyi képviseletével, vagy látogasson el a Steadyline®  termékoldalára.

www.secotools.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek