MINI menetlapkák forgácstörővel

2019. március 28., csütörtök, 16:56

Címkék: autógyár autógyártás autóipar autóipari beszállító forgácsolás HORN precíziós szerszámok szerszám szerszámtechnika

Forgácstörővel ellátott MINI lapka

Bizonyos anyagok esetén a menetvágáskor előfordulhat folyóforgács, amely feltekeredhet a késszárra és akadályozhatja a forgács szabad kijutását a furatból. A problémát  és a megoldást kiválóan szemlélteti a YouTube csatornán található kisvideó is.

Erre a problémára a HORN egy szinterezett geometriával ellátott menetvágó lapkacsaládot alakított ki, amit természetesen a legújabb EG55-ös bevonattal látott el.
A lapkákat P=0,5-1,5mm-es menetemelkedéssel rész illetve teljesprofilos verzióban standardizálták.

 


World of Tools

AUTÓGYÁRTÁS

AUTÓIPAR – MOTOR A VILÁGGAZDASÁG SZÁMÁRA

Szabadság, érzelmek, akár szerelem is – az embert és az autót különös kapcsolat köti össze. Ez a kapcsolat a globális autóiparág nagy jelentőségének az alapja. A beszállítóival együtt a világ legnagyobb gazdasági ágazataihoz tartozik. Bolygónk útjain több mint egy milliárd autó közlekedik. Millió ember dolgozik nap mint nap a mobilitás megtartásán. Teszik ezt nagy autókonszerneknél és a beszállító iparban egyaránt. A hajtóművek gyártóinál kezdve a kerékgyártókon át egészen a dugattyúgyártókig mennek.

 

 

Kapcsolat

Cím: H-9027
Győr Gesztenyefa u.4.
Telefon: +36 96 550 531
FAX:  +36 96 550 532
Honlap: 
www.phorn.hu
Email: technik@phorn.hu

 
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek