Innovatív partner és rendszerszállító

Több mint 38 000 normália és gépelem

2018. március 10., szombat, 11:46

Címkék: gépelem gépgyártás norelem normália szerszám szerszámtechnika

A Stuttgart melletti Markgröningenben működő norelem Normelemente KG. világviszonylatban is az egyik legnagyobb beszállító a szabványos gépelemek, rendszerek és komponensek területén a gép- és berendezésgyártásban, valamint a mérés és kontroll eszközeinek körében.

A több mint 38 000 normáliával és gépelemmel a norelem a saját szakterületén teljes választékot kínál. A norelem vevőkörét a világ minden pontján a különböző méretű gép- és berendezésgyártó vállalatok, valamint a vállalkozó iparosok alkotják.

A norelemnél hagyományosan nagy jelentőséggel bír a professzionális tanácsadás, a széles raktárkészlet, a gyorsaság, a megbízhatóság és a vevőkhöz való különleges közelség. Modern logisztika biztosítja a gyors áruküldést és a közel teljes választék raktáron tartását. A vevők és az érdeklődők vagy a klasszikus, közel 1300 oldalas norelem-katalógus (THE BIG GREEN BOOK), vagy pedig az internet segítségével tekinthetnek be a széles termékspektrumba, azok minden releváns paraméterébe, és adhatnak le rendeléseket. (Vevőink már 1995 óta közvetlenül elérhetik az összes norelem-termék CAD-modelljét, ezeket problémamentesen és gyorsan beemelhetik saját terveikbe.)

A norelem manapság még inkább innovatív partnerként és rendszerszállítóként jelentkezik, a technikusoknak, konstruktőröknek és mérnököknek a helyszínen nyújt támogatást az ötleteket és tervezeteket norelem-termékek használatával, a mindennapokban is jól használható és gazdaságos megoldásokká alakítani. A vevőkhöz való közelség a norelemnél azt jelenti, hogy ismerjük azt, amire a vevőknek ma szükségük van, és a jövőben igényelni fognak.

Számos elismerés és designdíj jelzi azt a magas minőségi igényt, melyet vállalatunk saját termékeivel szemben támaszt. A norelem hosszú évek óta fontosnak tartja a szakképzést cégen belül és azon kívül is. Ennek fontos célpontja az innovatív és gyakorlatorientált projektek támogatása a szakképzésben és a műszaki felsőoktatásban.

www.norelem.hu

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek