A Seco Tools kiterjeszti CW100 kerámialapka-családját a szuperötvözetek biztonságos megmunkálására

2019. október 17., csütörtök, 21:00

Címkék: forgácsolás forgácsoló_szerszám lapka precíziós szerszámok Seco Tools szerszám szerszámtechnika

A hőálló szuperötvözetekkel (HRSA) végzett munka során kiszámíthatatlan szerszámélettartamra és lassú nagyoló megmunkálási sebességre megoldást kereső gyártók számára a Seco Tools kibővíti a rendkívül termelékeny Secomax™ CW100 kerámialapkás minőségeit tartalmazó termékkínálatát.

Az új whisker megerősített geometriájú körlapkák kiváló teljesítményt kínálnak a kihívásokkal teli repülőgépipari és erőművi alkalmazások esetén az Inconel 718, Hastalloy, Waspaloy, MAR, Nimonic, Rene, Udimet és egyéb HRSA anyagok használata során.

A CW100 minőségű körlapkák E-01020 és T-01020 geometriával, illetve a beszúró lapkák 4 féle geometriával, 3 féle szélességben,  3,175 mm-es, 6,35 mm-es és 7,925 mm-es érhetők. Az alumínium-oxid alapú, szilícium-karbid (Al2O3-SiC) kristályokból álló Secomax™ CW100 minőség nem csupán a megmunkálás sebességét fokozza a speciális HRSA anyagok esetén, de a legnagyobb kerámiai kopásállóságra és szilárdságra optimalizált mikrogeometriát felhasználó szilícium-karbid kristályoknak köszönhetően a lehető legalacsonyabb alkatrészenkénti ár mellett stabil és tervezhető szerszámélettartamot biztosít.

www.secotools.com

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek