A Seco QC moduláris szerszámbefogó egyszerűbbé teszi a hosszesztergagépes megmunkálást

2020. március 09., hétfő, 10:15

Címkék: befogástechnika befogó forgácsolás lapka precíziós szerszámok Seco Tools szerszám szerszámtechnika

A Seco Tools bemutatott egy olyan moduláris szerszámbefogó rendszert, amely segítségével növelhető a hosszesztergagépes megmunkálás termelékenysége. A rendszer gyors, egyszerű és megismételhető lapkacserét és szerszámcserét tesz lehetővé a szűk gépi megmunkálási területen kívül.

A QC szerszámbefogók emellett Seco Jetstream Tooling® és Jetstream Tooling® Duo technológiával is rendelkeznek az optimális forgácskezelés, kiváló minőségű felület és hosszabb szerszámélettartam érdekében. A használat megkönnyítése érdekében a Seco QC moduláris szerszámbefogó jóvoltából a felhasználók a forgácsolófejet a lapkákkal együtt egy egységként eltávolíthatják, gyorsan kicserélhetik a lapkákat, majd visszaszerelhetik az egységet. A rendszer a hatékonyság további növelése érdekében arra is alkalmas, hogy a gyártó a forgácsolófejet a lapkákkal együtt egy előkészített másik szettre cserélje¤ A QC forgácsolófej emellett dupla keményfém csapos kialakítású a lapkák pontos, konzisztens és biztos rögzítése és cseréje érdekében. 

A Seco Jetstream Tooling® technológia precízen irányítja a nagynyomású hűtőanyagot a QC szerszámbefogón át a forgácsolási zónába. A számos forgácsolófejhez választható Seco Jetstream Tooling® Duo funkció egy további hűtőcsatornával is rendelkezik a befogó alján. A második hűtőcsatorna a még sokoldalúbb megmunkáláshoz szükség esetén kikapcsolható.

Az új QC szerszámbefogók általános ISO esztergáláshoz, MDT-hez, menetkészítéshez és leszúráshoz való forgácsolófejekkel rendelkeznek. Szárak 10 mm, 12 mm és 16 mm metrikus, valamint 0,375", 0,50" és 0,635" colos méretben kaphatók. A QC moduláris szerszámbefogókkal kapcsolatos további tájékoztatásért vegye fel a kapcsolatot a helyi Seco-képviselettel, vagy látogassa meg a QC szerszámbefogó termékeink weboldalát.

www.secotools.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek