A Seco Mini szármaró sorozata nagy pontossággal vértezi fel az apró szerszámokat

2019. március 06., szerda, 19:22

Címkék: forgácsolás marás precíziós szerszámok Seco Tools szerszám szerszámtechnika

A mikroméretű munkadarabok felületi megmunkálásával küszködő műhelyek mától kiváló felületminőséget és precizitást biztosíthatnak a Seco Tools JM100 Mini szármarója révén, mely a tömör keményfémek széles és egyre bővülő Jabro® termékcsaládba illeszkedik.

 A mikromegmunkálási műveleteknél - ahol sem a munkadarab, sem a forgácsoló szerszám nem látható - a JM100 Mini hosszabb szerszámélettartamot, stabilitást és garantált felületminőséget biztosít, köszönhetően rendkívül pontos geometriáinak, gyakorlatilag nulla ütésének, fejlett bevonatának és szűk tűrésű rádiuszainak.

Az öntőformák precíz felületkialakítására készült JM100 Mini jóvoltából minimálisra csökkenthető az alkatrész feldolgozási idejét növelő utómunka. A speciális bevonat csökkenti a szerszámkopást, így alacsonyabb a teljes költség és ritkább lehet a szerszámcsere. A szármaró emellett sima és konzisztens felületet ad, ami kivételesre növeli az alkatrész teljesítményét. A ±0,005 μ-os szűk rádiusztűrések jóvoltából a szerszámnak gyakorlatilag nincs ütése, ami növeli a teljesítményt és csökkenti az alkatrészenkénti költséget, miközben nő az eljárás precizitása, stabilitása és megbízhatósága.

A JM100 Mini 0,2 mm - 3,0 mm (0,008" - 0,118") szerszámátmérőkkel, 0,05 mm - 0,3 mm (0,002" - 0,012") sarokrádiuszokkal kapható, RE = ±0,005, túlnyúlási hossz 1,5* DC - 20* DC, két- és háromélű változatban készül.

A Jabro® JM100 Mini szármarókkal kapcsolatos további részletekért keresse a Seco helyi képviselőjét, vagy látogasson el a JM100 Mini szármarók internetes termékoldalára.

www.secotools.com

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek