A norelem belső csuklópántjai új tervezési lehetőségeket nyitnak meg a mérnökök számára

2020. március 04., szerda, 20:34

Címkék: célgépek gépgyártás norelem normália normáliák szabványosítás szerszám szerszámtechnika

A szabványos alkatrészek specialistájaként a norelem a «láthatatlan» rejtett zsanérok új sorozatát mutatta be, amelyek nagyobb választékot, rugalmasságot és széleskörűbb tervezési lehetőséget biztosítanak a tervezők számára.

A szabványos alkatrészek specialistájaként a norelem a «láthatatlan» rejtett zsanérok új sorozatát mutatta be, amelyek nagyobb választékot, rugalmasságot és széleskörűbb tervezési lehetőséget biztosítanak a tervezők számára.

A keret belsejébe erősített, így kívülről teljesen láthatatlan zsanérok balosan vagy jobbosan, függőlegesen vagy vízszintesen is felszerelhetők, így minden helyzethez jól alkalmazhatók. Az alkatrészek lapos profilja helymegtakarítást is eredményez, ami alapvető szempont a burkolaton belüli szerelések során. További előnyként a «láthatatlanság» csökkenti a törés és a sérülés kockázatát.

A norelem termékpalettája alumínium és fémlemez zsanérok széles választékát tartalmazza, beleértve az akár 270° nyitási szögű, állítható szorosságú, kioldó rugós és torziós modelleket is.

A burkolt telepítésekhez használható új belső zsanérok jelentősen megnövelik a szerelési opciókat. akna- és nyílásfedelekhez, valamint burkolat tetőkhöz használhatók. Három különböző változatban kaphatók 90°, 110° és 125° nyitási szögekkel. A 90° és 125° nyitási szögű zsanérok acélból és rozsdamentes acélból készülnek, míg a 110° nyitási szöggel rendelkező változat acélból készül, erősített kivitelben.

A teljes zsanérválaszték közvetlenül megvásárolható a THE BIG GREEN BOOK-ból, a norelem a mérnökök számára készült, több mint 45 000 szabványos alkatrészt tartalmazó katalógusából és referencia útmutatójából.

»A zsanérok a tervezőmérnökök eszközkészletének kulcsfontosságú részei, és az új, rejtett termékcsaládunkkal nagyobb választékot és az optimális zsanér választásának lehetőséget kínáljuk» - jelentette ki Marcus Schneck, a norelem ügyvezető igazgatója.

www.norelem.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek