A Meusburgerrel 5 perc alatt elkészítheti a forrócsatornás szerszámot

2019. június 10., hétfő, 06:00

Címkék: konfigurátor Meusburger normália normáliák precíziós szerszámok szerszám szerszámtechnika

A vadonatúj Meusburger forrócsatornás szerszám-konfigurátor egy kész szerszámházat forrócsatorna elosztórendszerrel együtt készít el csupán néhány kattintással. A konfigurátor maximális rugalmassággal, azonnali 3D-adatok létrehozásával és árképzéssel nyűgözi le. Ez a világújdonság a piacon a Meusburger és a PSG kiváló együttműködésének eredménye.

Az új Meusburger konfigurátor az exkluzív forrócsatornás szerszámokhoz mostantól lehetőséget nyújt a forrócsatorna elosztóblokk egyedi kiválasztására, valamint a fúvókák és a teljes elosztórendszer rugalmas elhelyezésére az elosztólapon. Az FH 63 elosztólap vastagsága és a fúvóka hossza automatikusan kiszámolódik a konfigurátor különböző paramétereinek megadása által. A házméret kiválasztásakor a dinamikus kijelző optimálisan megjeleníti az elosztóblokk és az elosztólap közötti arányt. Így kétség esetén a következő nagyobb vagy kisebb lapot választja ki. A temperálás konfigurálása után végül kiválasztható az elosztólap és az összes többi lap a teljes szerszámházhoz.

3D-adatok és ármegjelenítés

A konfiguráció során az elosztórendszer és a 3D-adatok azonnal megtekinthetőek. Így az egyéni beállításokat nyomon követheti és szerkesztheti közvetlenül a képernyőn. A folyamat végén a 3D-adatok azonnal létrehozásra kerülnek, és letölthetők az ügyfél számára. Egy másik előny az azonnali árkalkuláció. Ez lehetővé teszi a tervező számára, hogy a szerszámtervezés során más témákra összpontosítson, és értékes időt takarítson meg.

A Meusburger új FH-konfigurátorával a forrócsatornás szerszámok gyorsan és egyszerűen konfigurálhatóak (Forrás: Meusburger)

A teljes csomag rövid szállítási ideje

A forrócsatornás szerszám mellett a szükséges alkatrészek és a megfelelő tartozékok is rendelhetők közvetlenül a Meusburgertől. Így az ügyfél mindent egy kézből és csak egy rendeléssel kap meg. A forrócsatornás szerszám egyedileg kiválasztott alkatrészeit a lehető legrövidebb időn belül, a szokásos kiváló minőségben szállítjuk. Miközben az elosztórendszer teljesen összeszerelt állapotban lesz szállítva, addig az ügyfél a szokásos nem összeszerelt állapotban kapja meg a forrócsatornás szerszámot. Mivel további gyártási lépések megkezdéséhez nincs szükség szétszerelésre, az alkatrészek sokkal gyorsabban rendelkezésre állnak a későbbi megmunkáláshoz.

Szabványosítás a forrócsatorna területén

„A PSG átvétele után, mely 2016-ban történt, ez egy újabb lépés a szabványosítás felé a forrócsatorna területén. A Meusburger Csoporton belüli kiváló együttműködés kiegészíti a projektekkel kapcsolatos üzleti tevékenységet” – mondja Guntram Meusburger ügyvezető igazgató az új termékcsoport bevezetéséről.

www.meusburger.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek