A HORN kibővítette a cserélhető kazettás rendszereit

Új változattal bővült az S224-es beszúrórendszer

2020. július 31., péntek, 06:00

Címkék: beszúrás forgácsolás forgácsoló_szerszám HORN precíziós szerszámok szerszám szerszámtechnika

A HORN tovább szélesítette termékkínálatát az axiális beszúrás terén. A 38 – 1 000 mm-es átmérőtartományban végzett axiális beszúrási műveletekhez a HORN a 224-es beszúrórendszer új kazettás változatát kínálja. A szerszámgyártó vállalat a felcsavarozható kazettákkal a moduláris felépítés gondolatát viszi tovább.

Ezáltal a különböző változatú kazetták egyetlen alaptartóra szerelhetők. A belső hűtőközeg-hozzávezetés lehetővé teszi az érintkezési zóna közvetlen hűtését, és egyszerre növeli az élettartamot is. Ezen túlmenően a hűtőközeg magas nyomása javítja a forgács elvezetését a horonyból. A két vágóélű 224-es rendszer rendkívül változatos geometriájú forgácsgeometriái és keményfém alaplapkái révén a szerszámrendszer könnyedén hozzáigazítható az adott megmunkálási feladathoz és a forgácsolandó anyaghoz.

A 38 – 1 000 mm-es átmérőtartományban végzett axiális beszúrási műveletekhez a HORN a 224-es beszúrórendszer új kazettás változatát kínálja

Az axiális tartókat a HORN az alábbi változatokban kínálja: LAK (baloldalt kívül), RAK (jobboldalt kívül), LIK (baloldalt belül), valamint RIK (jobboldalt belül). A maximális beszúrási mélység (tmax) 14 mm. A vágási szélesség (w) 3-6 mm. A belső hűtőközeg- hozzávezetés az alaptartón található átadási helyen fut. Ugyanakkor a kazettákat a HORN régebbi alaptartóin a hűtő-kenő folyadék átadása nélkül is lehet használni.

www.phorn.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek