Új fémmegmunkáló üzem

2012. augusztus 07., kedd, 10:27

Címkék: ÉGJK Élelmiszeripari fémmegmunkálás gépgyártás Gépszerelő gyár Javító és Karbantartó Kft. mérőkészülék Új Széchenyi Terv

Több mint 77 millió forintot nyert új gyártócsarnok építésére az - alkatrészgyártással, egyedi gépgyártással, valamint ellenőrző- és mérőkészülékek gyártásával foglalkozó - ÉGJK Élelmiszeripari, Gépszerelő, Javító és Karbantartó Kft.

A vállalkozás a közel 155 millió forint összköltségvetésű projekt keretében egy 1143 m2 hasznos alapterületű gyártócsarnokot kíván építeni, a hozzá kapcsolódó kiegészítő, megújuló energiát hasznosító infrastrukturális beruházásokkal együtt. Az új csarnok építésével szükségessé válik a foglalkoztatottak számának bővítése is: a tervek szerint az új csarnok megnövekedett kapacitásának köszönhetően nagyságrendileg 7 fő felvételére kerül majd sor, amely létszámot stabilan tartani kívánják.

Az Új Széchenyi Terv KDOP 1.1.1/C-11 „Telephelyfejlesztés” elnevezésű pályázat keretében megvalósuló 77 431 460 Ft támogatást elnyert 154 862 920 Ft összköltségű projekt 2012. augusztus 1-jén vette kezdetét és 2013. március 31-én zárul majd. A 8-10 év alatt megtérülő beruházás várható eredménye: a gyártóterület növelése a kapacitásbővítés érdekében, a kapacitás növelése a kapcsolódó technológiai fejlesztés révén, a technológia korszerűsítése, a meglévő termékek minőségének javítása és a felhasznált energiamennyiség csökkentése.

A fejlesztésnek köszönhetően a cég piaci szerepe erősödik, árbevétele várhatóan 7-10 százalékkal emelkedik, javítva a versenyképességet és további fejlesztési lehetőségek megvalósítását segítve, így a projekt hosszú távú fenntarthatósága is biztosított lesz.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BESZÁLLÍTÓI KAPCSOLATOK

Itt a lehetőség tajvani kapcsolatokat építeni!

Média Partnerek