Precíz élhajlító csomag kisvállalkozások számára

2020. március 05., csütörtök, 06:00

Címkék: Bystronic ByVision Bending élhajlítás fémmegmunkálás lemezmegmunkálás lemeztechnika

Új ügyfélszegmenset célzott meg a Bystronic a vonzó árszinten koncentrált élhajlítási technológiát kínáló Xpress géppel. Az újonnan kifejlesztett élhajlítóval a tapasztalattal nem rendelkező fémipari cégek is professzionális alkatrészgyártásra lehetnek képesek.

Sok vállalkozás számára megfizethetetlenül drága egy kiváló minőségű élhajlító, ezért a kisebb cégek sokszor használt gépekre vagy alacsonyabb árszinten elérhető berendezésekre fanyalodnak. Az olcsó húsnak azonban gyakran híg a leve. A Bystronic új belépő szintű modellje viszont sokkal kedvezőbb befektetésnek tűnik. Vonzó ár/teljesítmény arányával az Xpress új mércét állíttott fel az alacsonyabb árktegóriájú géposztályban.

Az Xpress révén új vevői réteg számára vált elérhetővé a Bystronic innovatív élhajlítási technológiája. A kisebb üzemeknek, műhelyeknek és a családi vállalkozásoknak már nem kell minőségi kompromisszumokat kötniük. Az élhajlítással most ismerkedő cégek magas színvonalat képviselő műszaki csomagot kapnak segítségül. Így számos cég válhat képessé arra, hogy házon belül gyártsa azon alkatrészeket, amelyeket eddig a pluszköltségek és a megnövekedett átfutási idő ismeretében is kénytelen volt alvállalkozókra bízni.

Az Xpress zárt O-keretes kialakítása elegendő helyet biztosít a teljes hajlítási hosszon

Könnyű kezelhetőség, nagy pontosság

Az Xpress intuitív működtetésének köszönhetően gyorsan elsajátítható az élhajlítás. A ByVision Bending szoftver alapkoncepciójának értelmében minden folyamatlépés egyetlen képernyőn felügyelhető. A 22 hüvelykes érintőképernyőn az alkatrészek néhány ujjmozdulattal megtervezhetők. A szoftver a hajlítási sorrend beprogramozásához is hasznos segítséget nyújt. A ByVision Bending minden anyagvastagsághoz és hajlítási szöghöz meghatározza a megfelelő szerszámokat és az ideális hajlítási folyamatot.

A kiegészítő funkciók, például a szerszámbefogó és a hátsó ütköző rendszerek megválasztása révén az Xpress testreszabható a gyártási környezethez

A pontosság az élhajlító gépek legfontosabb teljesítménymutatója. A Bystronic házon belül fejlesztett ByMotion hajtásvezérlése biztosítja a felső gerenda és a hátsó ütközők nagy pontosságú gyorsulását. Az adott időben szükséges nyomóerő nagy pontossággal oszlik meg a teljes hajlítási hosszon, még szabadon hajlítás és dombornyomás esetén is. Ez pontos megmunkálási eredményeket garantál, magas ismétlési pontossággal.

Intuitív működés: a ByVision Bending szoftver érintőképernyőjén minden folyamat kényelmesen vezérelhető

A moduláris kialakítás nagy fokú rugalmasságot tesz lehetővé

Az Xpress zárt O-keretes kialakítása garantálja a nagy merevséget, és elegendő helyet biztosít a tejes hajlítási hosszon. A moduláris kialakítás ezenfelül nagy fokú rugalmasságot biztosít. A szerszámbefogó és a hátsó ütköző rendszerek megválasztása révén az Xpress testreszabható a gyártási környezethez. A többi Bystronic hajlítógéppel garantált kompatibilitás megkönnyíti a gyártási rendszer kibővítését.

Az Xpress élhajlító tehát ideális választás a növekedési terveket fontolgató kisvállalkozásoknak. A sokoldalú hajlítási technológiára alapozott magas minőségi sztenderdekre sikeres vállalkozás építhető.

www.bystronic.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek