Ez lenne a belépőszint? Köszönjük, kérjük!

Intelligens hajlítás

2016. március 09., szerda, 06:00

Címkék: BySoft 7 Bystronic ByVision Bending élhajlítás lemezmegmunkálás Xact Smart

Az Xact Smart segítségével gyerekjátékká vált a fémhajlítás egy cég tevékenységi körébe történő felvétele. A Bystronic új élhajlító gépe a megszokott magas színvonalú teljesítményt a közepes árkategóriában is elérhetővé tette.

Hogyan léphet egy fémmegmunkálással foglalkozó vállalat gyorsan és sikeresen az élhajlítást is végző cégek sorába? Például a kedvező feltételekkel nyújtott svájci minőség segítségével. Ez a koncepció inspirálta az új Xact Smart élhajlító kifejlesztését. A Bystronic új élhajlító gépe kifejezetten azok számára ajánlott, akik közepes beruházási költség mellett is magas technológiai színvonallal kívánnak az élhajlítás piacára lépni.

Az Xact Smart egy költséghatékony fémhajlítást lehetővé tevő, egyszerűen kezelhető, sokoldalú gép. Ennek eléréséhez a svájci gyártó a tervezés során egy minden lényeges funkciót tartalmazó csomagot állított össze és valósított meg.

Az Xact Smart több változatban, 50 és 300 tonna közötti hajlítóerővel és akár négy CNC-vezérlésű hátsó ütközőtengellyel rendelhető. A rendelkezésre álló hajlítóerőtől és hátsó ütközőrendszertől függően a gép egyszerű hajlítási szögektől egészen a komplex geometriájú fém alkatrészek létrehozására válik alkalmassá. A rugalmasság lehetővé teszi a szériák közötti váltás gyors megvalósítását.

Az opcionálisan rendelhető RF-A Pro gyorsbefogó rendszer még több szabadságot kínál a Bystronic széles választékban elérhető, saját fejlesztésű és gyártású hajlítószerszámainak néhány egyszerű lépésben történő cseréjéhez. A szintén opcionálisan kapható XPT Pro befogórendszerrel külső gyártóktól származó szerszámok is használhatók.

Az új Xact Smart géppel gyerekjáték a fémhajlító céggé válás

Egyszerű működtetés

A felhasználók számára mindig a gépek egyszerű kezelhetősége az egyik legfontosabb kérdés: csak töltsük be a hajlítási tervet, állítsuk be a gépet, és kezdjük el a műveletet. Pontosan ezt kínálja az Xact Smart ByVision Bending felhasználói interfésze. A 22 hüvelykes érintőképernyőn néhány ujjmozdulattal a teljes hajlítási folyamat ellenőrizhető.

A gép megkönnyíti a kezelőszemélyzet életét. A hajlítási terv betöltésekor a ByVision Bending saját, a fémlemezek és a hajlítószerszámok paramétereit átfogóan tartalmazó adatbázisára is támaszkodik. Ennek segítségével a vezérlés az anyagvastagságot és a hajlítási szögeket is figyelembe véve határozhatja meg az ideális hajlítási folyamatot, és javasolhatja az ehhez szükséges szerszámokat.

A hidraulikus felső gerenda magas hajlítási pontosságot garantál. A megmunkálásra behelyezett munkadarab hajlítandó hossza és része folyamatosan mért és ellenőrzött. A gép integrált szenzortechnológiája az üzemeltető állandó beavatkozási igénye nélkül is automatikusan ellenőrzi és szabályozza a hajlítási erő ideális elosztását. Mindez a hajlítási erő teljes hajlítási hosszon történő állandó szabályozását és elosztását eredményezi.

A 22 hüvelykes érintőképernyőn néhány ujjmozdulattal a teljes hajlítási folyamat ellenőrizhető

Koncentrált know-how

Az Xact Smarttal az ügyfelek nem csupán egy gépet, hanem a Bystronic koncentrált szakmai ismereteit és tapasztalatát is megkapják. A svájci gyártó mintegy 20 éve fejleszt és gyárt élhajlítókat az igényes lemezmegmunkáló műveletek számára. A gépek fejlesztésében a gyártási folyamatokra vonatkozó, mindenre kiterjedő vásárlói igények is visszatükröződnek.

Az Xact Smartnak a folyamatláncba történő zökkenőmentes beilleszkedését a BySoft 7 szoftvercsomag könnyíti meg. A szoftver az optimális gyártási környezet olyan átfogó koncepcióját tartalmazza, amelyben az üzemeltetők a megrendelés beérkezésétől az alkatrész legyártásáig gyors és hatékony eljárási módot valósíthatnak meg.

www.Xactsmart.bystronic.com

www.autorel.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek