EuroBLECH 2018 a digitalizálás jegyében

25. alkalommal kerül megrendezésre a nemzetközi fémlemez-megmunkálási szakkiállítás

2018. október 15., hétfő, 06:00

Címkék: digitalizálás EuroBLECH EuroBLECH 2018 fémlemez-megmunkálás Hannover ipar 4.0 lemezmegmunkálás lemeztechnika lemezvágás

A jubileumi EuroBLECH 2018. október 23–26. között kerül megrendezésre a hannoveri vásárvárosban. A két évvel ezelőtti rendezvény 87 800 négyzetméteres nettó kiállítótérrel zárt, amit 102 országból összesen 60 636 látogató keresett fel.

Az aktuális adatok alapján idén Németországból, Olaszországból, Törökországból, Kínából, Hollandiából, Spanyolországból, Svájcból, Ausztriából és az Egyesült Államokból érkezik majd a kiállítók zöme. A kétévente megrendezett EuroBLECH gyakorlatilag kötelező programnak számít minden tervezőmérnök, gyártástámogató mérnök, minőségügyi vezető, beszerző, gyártó cég, műszaki vezető és fejlesztési szakértő számára a lemezmegmunkálás legújabb trendjeinek megismeréséhez.

Az EuroBLECH 2018 látogatói a fémlemez-megmunkálás intelligens megoldásainak és innovatív gépeinek teljes spektrumát megtekinthetik majd a kiállítási standokon, számos élő bemutatóval kísérve. Az iparágat jelenleg a digitális átállás mozgatja, ami nagyobb hatékonyságot és ezzel magasabb szintű automatizálást és prediktív karbantartást tesz lehetővé. Ezeket a törekvéseket tükrözi vissza a kiállítás „Lépjen be a digitális valóságba” mottója is. Az ipar 4.0 és az ahhoz kapcsolódó intelligens gyártás vitathatatlanul a lemezmegmunkálás fő mozgatórugójává vált. Számos kis- és középvállalkozás kíván befektetni ezekbe a technológiákba a közeljövőben annak érdekében, hogy versenyelőnyre tegyen szert a piacon.

„A digitális átállás jelenleg a legfontosabb iparági trendnek számít – jelentette ki Evelyn Warwick, az EuroBLECH kiállításigazgatója. – A koncepció szoros együttműködést feltételez a teljes értéklánc mentén, a gyártásellenőrzéstől a karbantartásig. A fémmegmunkálásban tevékenykedő vállalatoknak az intelligens gyártási környezet létrehozása jelenti a legnagyobb kihívást, amely a biztonságos adatcserén, valamint a gépek és folyamatok hálózatosításán alapul. Az EuroBLECH 2018 minden lehetőséget megmutat ahhoz, hogy a látogatók megoldást találjanak ezekre a kihívásokra, kapcsolatot építsenek ki az üzleti partnerekkel, és sikeresen integrálják a folyamatokat, gépeket és rendszereket saját gyártási rendszerükbe.”

www.euroblech.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek