Csőlézer-specialista vállalkozással bővül a Bystronic

A svájci lemezspecialista csövek és profilok megmunkálására kifejlesztett alkalmazásokkal mélyíti meglévő portfólióját a lézervágás terén

2018. június 27., szerda, 06:00

Címkék: Bystronic cső csővágás felvásárlás hajlítás lemezmegmunkálás lemezvágás lézer lézertechnológia lézervágás

A Bystronic tovább bővíti kapcsolatát a lézeres cső- és profilmegmunkálásban élenjáró TTM Laser S.p.A. vállalattal. Az olasz cég teljes körű átvételével technológiai palettájuk kibővül a csővágással és a lézerhegesztéssel.

A Bystronic vezető rendszermegoldásokat kínál ügyfeleinek a lemezek vágására és hajlítására. A közelmúltban számos új megoldással bővítette technológiai kínálatát, amelyek főként az automatizáció, a gép és a raktár összekötése, illetve a gépek digitális hálózatba kötése terén hoztak újdonságokat. Az automatizált és hálózatba kötött lemezmegmunkálási folyamatok mellett azonban sok ügyfél számára fontos lépést jelent a piaci versenyben való előretörésben a cső- és profilfeldolgozás lehetősége. Ha mindezeket a technológiákat egyetlen forrásból tudják beszerezni, az további előny számukra. Egy értékesítés és szerviz terén is erős szállító nemcsak a gépek megvásárlását és fenntartását könnyítheti meg számukra, hanem a termelési megoldások sikeres integrációját és kezelését is.

Ezt az ügyféligényt elégíti ki a Bystronic és a TTM 2017 novembere óta működő partnerkapcsolatukkal, amely eddig közös értékesítői tevékenységet foglalt magában. Azóta azonban a pozítív vevői visszajelzésekből kitűnt, hogy sok piacon nagy igény mutatkozik a még szorosabb együttműködésére. Ezért most a két cég úgy döntött, a TTM 100%-ban beolvad a Bystronicba.

A TTM technológiáinak átvételével a Bystronic 12–815 mm átmérőjű csövek és profilok megmunkálására kifejlesztett alkalmazásokkal mélyíti meglévő portfólióját a lézervágás terén. Ezenfelül kiegészíti palettáját a nagy formátumú lemezek lézerhegesztésével. 

A TTM Laser sikeres olasz technológiai vállalat az észak-olaszországi Cazzago San Martino városában található központtal. A 2001 óta tevékenykedő cég csövek és profilok vágására, valamint nagy méretű lemezek hegesztésére alkalmas, 2D és 3D lézeres rendszerek fejlesztésére specializálódott. A legmodernebb termelési infrastruktúrával rendelkezik, és 2017-ben 40 alkalmazottal nagyjából 14 millió eurós forgalmat ért el. A vállalatot a jövőben úgy ismerhetik majd az ügyfelek, mint a Bystronic-csoport tagját.

„A Bystronic és a TTM összeolvadásával egyedi technológiai portfóliót tudunk biztosítani ügyfeleink számára. A TTM szakértelme és világszínvonalú technológiái remekül egészítik ki a Bystronic meglévő megoldásait” – nyilatkozta az egyesülés kapcsán Alex Waser, a Bystronic-csoport vezérigazgatója.

www.bystronic.hu

www.ttmlaser.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek