Csiszoló-sorjázó gépújdonságok az EuroBLECH kiállításon

Hatékony kiegészítők és széles lehetőségek a Timesavers standján

2018. október 02., kedd, 06:00

Címkék: csiszolás EPL-Tech Kft. EuroBLECH 2018 lemezmegmunkálás sorjátlanítás sorjázógép Timesavers

A nemsokára megrendezésre kerülő hannoveri nemzetközi lemezipari vásáron a Timesavers ismét újdonsággal rukkol elő. A 42-es sorozatú WWRBW típusú gépen bemutatásra kerül a kiegészítő megoldásnak szánt, ultramodern bolygómozgású, lamellás csiszolókefe-rendszer.

Az új kiegészítő egység a 42-es sorozatú csiszoló-sorjázó gépet még sokoldalúbbá teszi, és felhasználójának még több időt takarít meg a végtermékek sorjázásában és élkerekítésében. A munkadarabok szállítószalagon kerülnek a gép belsejébe. A kiegészítő keferendszeregység a munkadarab alját csiszolja, lekerekített éleket hagyva. Ezzel a technológiai kombinációval idő takarítható meg azáltal, hogy a megmunkálandó munkadarabnak nem kell kétszer áthaladnia a munkaterületen. A 42-es sorozatú WWRBW csiszoló-sorjázó gép használatával csak berakjuk a munkadarabot, és kivesszük a készterméket. A fejlesztés ezenkívül növeli a teljesen automata megmunkálás ipar 4.0 koncepcióban leírt integrációs szintjét.

A Timesavers egy új megmunkálófejet is bemutat a kiállításon, az úgynevezett Hammer Head™ kalapácsfejet. A Hammer Head™ fejet kimondottan nagyobb acéltermék számára és nagy mennyiségű égési salak eltávolítására fejlesztették ki. Ezzel az új „előkezelő” szerszámmal csökkenthető a gépek szerszámozási költsége. Az új Hammer Head™ szerszámfej lép működésbe a szintén újonnan bemutatott 42-es sorozatú HWRB gépen. E kombinációt látva a kiállítás látogatói megismerhetik, hogyan lehet egy alapkivitelű gépet egyéb funkciókkal kiegészíteni.

A kiállításon a Timesavers bemutatja a teljesen újjávarászolt külsejű 12-es sorozatú gépét. A sorozat nemcsak kiváló finiselést, éllekerekítést és sorjázást kínál felhasználóinak megfizethető áron, de az új timesaverses dizájnnal jobban néz ki, mint valaha. Az újragombolt gépkoncepció az EuroBLECH 2018 kiállításon kerül elsőként bemutatásra az ultramodern kiegészítő keferendszerrel ellátott WWRBW kiképzésű csiszológép, a felhasználók között nagy népszerűségre szert tett 42-es sorozatú Rotary Brush (RB) gép, a 42-es sorozatú HWRB Hammer Head™ szerszámfejjel felszerszámozott csiszológép, a 32-es sorozatú WRBW, a 22-es sorozatú WMDB és a megbízható 10-es sorozatú Manual Grinder kézi csiszológép mellett.

Kiállított gépek:

  • 42-es sorozatú WWRBW Rotary Brush gép, kiegészítő keferendszerrel
  • 42-es sorozatú HWRB Rotary Brush gép (nyolc bolygómozgású, lamellás keferendszerrel), az új Hammer Head™ kalapácsfejes szerszámfejjel
  • 32-es sorozatú WRBW csiszoló-sorjázó gép, mint a gazdaságos megoldás, főként lézerrel vágott alkatrészek megmunkálására
  • 22-es sorozatú csiszoló-sorjázó gép
  • 12-es sorozatú csiszoló-sorjázó gép, új megjelenésben
  • 10-es sorozatú Manual Grinder kézi csiszoló-sorjázó gép, amelyen cserélhető csiszolófejeinek köszönhetően könnyen váltható a csiszolás vagy a sorjázási megmunkálás. Kisebb alkatrészek esetén kiváló költségmegtakarító alternatíva.

Találkozzunk 2018. október 23–26. között az EuroBLECH szakkiállításon, a 14-es csarnok L41. standján!

A lemezmegmunkáló világmárkák hazai forgalmazásával foglalkozó EPL-TECH Kft. ingyenes belépőjegyet bocsát a magyarországi érdeklődők részére.

www.timesaversint.com

Magyarországi képviselet:

EPL-TECH Kft.

8000 Székesfehérvár, Basa utca 4.

www.epl.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek