BySprint Fiber új, 12 méteres formátumban

2018. június 01., péntek, 06:00

Címkék: BySoft 7 BySprint Bystronic lemezmegmunkálás lemezvágás lézer lézeres vágás lézertechnológia

A Bystronic kibővíti BySprint Fiber optikai szálas lézervágó termékcsaládját a 12020-as extra nagy formátummal. Ez növeli a lézervágás termelékenységét és a vágási alkalmazások sokféleségét.

Több lemez, több elem, nagyobb sokoldalúság. Az extra nagy méretű lézervágó berendezések a felhasználó számára lehetővé teszik, hogy a versenytársak közül kitűnjenek. Ezért a Bystronic kibővíti BySprint Fiber optikai szálas lézervágó termékcsaládját a 12020-as extra formátummal. A gép választhatóan felszerelhető a Fiber 3000, 4000 vagy 6000 lézerforrással.

Most 12 méteres formátumban is: A Bystronic kibővíti BySprint Fiber optikai szálas lézervágó termékcsaládját a 12020-as nagy formátummal

Az új extra nagy formátummal a felhasználók a BySprint Fiber berendezésen akár 12 méteres munkahosszúságú lemezeket is megmunkálhatnak. Ez egyrészt növeli a berendezés termelékenységét, hiszen a nagyobb lemezeken a vágott termékek hatékonyabban összerendezhetők. Másrészt így a nyersanyagból a nem kívánt hulladék is jelentősen csökken. A BySoft 7 folyamatszoftver intelligens nesting eljárással támogatja ebben a felhasználót.

Emellett az új, 12 méteres formátum növeli a BySprint Fiber berendezésen elvégezhető vágási alkalmazások sokféleségét. A nagy formátumú lemezből a sokféle kis alkatrész mellett igény esetén nagy alkatrészek is kivághatók, anélkül, hogy a berendezés ehhez a lézervágást megszakítaná. Ez olyan versenyelőnyt jelent, amelyre az elterjedt szabvány formátumú lézervágó berendezések nem képesek.

A BySprint Fiber 12020 választhatóan felszerelhető a Fiber 3000, 4000 vagy 6000 lézerforrással

Az extra nagy lemezek vágási alkalmazásai mellett lehetőség van kisebb formátumú lemeztáblák megmunkálására is, amelyek a BySprint Fiber hosszú vágóasztalán egymás mellé sorolhatók. Így a felhasználók elegendő nyersanyagot előkészíthetnek az optikai szálas lézervágó rendszer hosszabb ideig tartó vágási üzemének indításához.

A BySprint Fiber 12020 mellett a Bystronic az optikai szálas lézervágó berendezést 8020, 6520, 4020 és 3015 formátumban is kínálja.

www.bystronic.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek