Bővült az eT-Hover termékcsalád

Az euroTECH új vákuumos emelőt mutatott be az EuroBLECH szakkiállításon

2016. december 21., szerda, 06:00

Címkék: anyagmozgatás euroblech 2016 euroTECH Hannover lemezmegmunkálás vákuum

A vákuumtisztítás terén széles körű tapasztalatokkal rendelkező euroTECH számos újdonság mellett az eT-Hover-loop vákuumos emelőt is bemutatta Hannoverben. A látogatók működés közben is kipróbálhatták a munkadarab 180°-os forgatására is alkalmas berendezést. Az érdeklődők tesztelhették az eT-Hover termékvonalhoz tartozó további két emelőt, valamint vákuumalkatrészek széles választékát is. Míg a kompakt eT-Hover-allround korlátozott beépítési terek esetén ajánlott, az eT-Hover panel a lemezek vízszintben történő mozgatására alkalmas.

Az euroTECH-standon a munkadarabok 180°-os forgatására is alkalmas ET-Hover-loop vákuumos emelő került reflektorfénybe. A lineáris aktuátorokkal mozgatott berendezés legfeljebb 250 kg súlyú és 3 000 × 2 000 mm méretű, sík felületű műanyag, fém, üveg vagy faanyagok forgatására alkalmas. Az elcsúsztatható kereszttartók a felhasználók egyéni igényeinek megfelelően állíthatók be.

eT-Hover-loop, eT-Hover-panel és eT-Hover-allround emelőberendezések

Az eT-Hover-panel fémlemez, műanyag és fapanelek vízszintes mozgatását teszi lehetővé. A berendezés teherbírása a felszerelt keret és kiegészítő berendezések függvénye, de a lehetőség nyitva áll akár négy tonna terhelhetőség elérésére is. A munkavégzéshez tatozó valamennyi lényeges folyamat – a vákuum előállítása, elosztása, a daru mozgatása – egy teleszkópos nyél segítségével, kezelőpanelen irányítható.

eT-Hover-allround

A kompakt, moduláris et-Hover-Allround alapegység egyénileg és rugalmasan bővíthető számos mozgatási művelet elvégzésére képes sokoldalú rendszerré. A kompakt kialakításnak köszönhetően a berendezés szűk beépítési tér esetében is kényelmesen használható. A rendszert egy rövidített, módosított működtető fogantyúval szerelték fel, amely jelentős helytakarékosságot biztosít a korlátozott munkaterületek esetében. Viszonylag csekély önsúlya ellenére a berendezés akár 500 kg tömegű fémlemezek, üveglapok, műanyag vagy fapanelek mozgatására alkalmas.

eT-Hover-panel

www.euro-tech-vacuum.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek