A PRIMA INDUSTRIE bemutatta a PRIMA@HOME online platformot

2020. május 06., szerda, 17:05

Címkék: fiber lézer Lang & Társai Kft. lemezmegmunkálás lemezvágás lézer lézeres vágás lézertechnológia Prima Power

A cégcsoport új streaming platformját rendezvények, bemutatók, webes szemináriumok, prezentációk és tanfolyamok megtartására, valamint az ügyfelekkel való közeli kapcsolattartásra fejlesztették ki.

A koronavírus járvány ellenére a Prima Industrie S.p.A. továbbra is teljes mértékben elkötelezett az ügyfelek támogatásában. A lemezmegmunkáló gépekre és iparai elektronikai alkatrészekre specializálódott vállalat elindította az új Prima@Home digitális csatornát, ami a kommunikáció elől lebont minden határt és akadályt.

A Prima@Home streaming platformot teljes körűre; élő formátumok – például rendezvények, bemutatók, webes szemináriumok, prezentációk és tanfolyamok – megtartására, valamint a tartalmak „igény szerinti” közvetítésére tervezték. A Prima Industrie hagyományos kommunikációs csatornáihoz integrált új eszközzel közvetlen kapcsolat hozható létre az Olaszországban, Finnországban, Kínában és az Egyesült Államokban található technológiai központokkal. Így az utazási korlátozások ellenére is biztosított a folyamatos és hatékony ügyféltámogatás.

„Készen állunk a fokozatos újranyitásra és arra törekszünk, hogy gyorsak és innovatívak legyünk a legmodernebb eszközök bevezetésében – jelentette ki Ezio Basso, a Prima Industrie vezérigazgatója. – A Prima@Home a fenntartható újraindítást is segíti. Lebontjuk a távolságokat, hogy bárhol és bármikor fogadhassuk ügyfeleinket.”

A termékek világszerte már lefolytatott, vagy tervezett számos virtuális bemutatóján kívül a platform az első két ütemezett esemény élő közvetítésében is szerepet játszik majd. Ezeket egy napon belül két szekcióban rendezik meg, hogy a különböző időzónákban élő ügyfelek kiválaszthassák a nekik megfelelő időpontot.

Az első, a Rendszerekről szóló virtuális nyílt napot május 14-én tartják, amelynek során a Prima Power Technology bemutatótermében található gépek működését élőben mutatják majd be, amit a szoftvermegoldásokkal elérhető lehetőségek ismertetése követ.

 

 

A május 28-ra tervezett második virtuális nyílt napon a fontosabb Prima Power és Prima Additive megoldások mutatkoznak be az ipari lézerrendszerektől a fémlemez-megmunkáló gépeken át az additív technológiákig – a Prima Industrie menedzsmentjének tolmácsolásában.

A több mint 80 országban működő hálózat széles körű nemzetközi lefedettségének köszönhetően a cég hatékony helyszíni támogatást garantál, eseti alapon értékelve, és tiszteletben tartva minden alkalmazott biztonságát. Ehhez hozzáadódik a jól bevált, telefonos és online távelérési szolgáltatások széles választéka, például az Ipar 4.0 megoldások, amelyek hozzájárulnak a termelés hatékonyságának maximalizálásához.

www.primaathome.com

További információkkal kapcsolatban, kérjük, keresse a Prima Power hazai képviseletét:

Lang & Társai Kft.

Holczer Dávid, értékesítés és szaktanácsadás

Tel.: +36 70 397 7388

E-mail: david@langtool.hu

www.primapowergepek.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek