Jövőbemutató lemezmegmunkálási megoldások a Bystronic standon

Az egyre élesedő versenyhelyzetben aranyat érnek a legmodernebb gépek, a folyamatoptimalizáló szoftverek és a fenntarthatóságot szolgáló megoldások is.

2022. november 08., kedd, 06:00

Címkék: BySoft Bystronic élhajlítás EuroBLECH EuroBLECH 2022 fiber lézer lemezmegmunkálás lézer lézeres vágás lézertechnológia

Új szoftvermegoldások, megnövelt teljesítmény és intelligens funkciók a lézervágó gépekhez, nagyobb, teljesen új élhajlító, valamint a fenntarthatóságra való következetes törekvés a teljes folyamatláncon: ezeket láthatták az érdeklődők a Bystronic standján a 2022-es EuroBLECH szakkiállításon.

BySoft Suite: digitalizálás az ajánlatadástól a kiszállításig. A A Bystronic innovatív szoftvermegoldása a jól ismert és sikeres BySoft szoftvertermékeket terjeszti ki. Az új szoftvermegoldással teljes mértékben digitalizálható az üzem, ezáltal jelentősen megnövelhető annak hatékonysága és újabb lépéssel kerülhetünk közelebb az okosgyárakhoz.

A megújult BySoft Suite tovább növeli a lemezmegmunkálás hatékonyságát, átláthatóságát és digitalizáltsági szintjét

Nagy teljesítményű ByCut Star 4020: A nagyon sikeres ByStar Fibre utódjának szánt 4 × 2 méteres ByCut Star gépet nagy lézerteljesítmény és új, modern dizájn jellemzi. A vágási folyamat egészét olyan intelligens funkciók optimalizálják, mint például a „Parameter Wizard” és az opcionális „Automatic BeamShaper” (ABS)

Erős és okos az intelligens funkcióknak köszönhetően: az új ByCut Star 4020

BySmart Fibre 3015 12 kilowatt teljesítménnyel: a lézervágás intelligens megközelítése. A BySmart Fibre vonzó árfekvésen tesz lehetővé megnövelt vágási teljesítménnyel. A kompakt BySmart Fibre 3015 és BySmart Fibre 4020 fiber lézeres vágógépek opcionálisan elérhető „Parameter Wizard” és „BeamShaper” funkciói további támogatást nyújtanak a fémlemez megmunkáláshoz.

Még nagyobb lézerteljesítménnyel kapható a BySmart Fibre

ByTube Star 130 4 kilowatt teljesítménnyel: A már 4 kilowattos lézerteljesítménnyel is elérhető ByTube Star 130 csőlézer akár 8,5 méter hosszúságú csöveket képes még gyorsabban és pontosabban feldolgozni. A nyitott profilok és ellipszisek vágásának teljesen automatikus beállítása nagyobb rugalmasságot és minőséget eredményez a gyártásban. A hatékonyságot tovább növelik az olyan opciók, mint a „Laserscan” (a csőhajlítás valós idejű kompenzálása a vágási pontosság javítása érdekében), illetve a „QuickCut” (megnövelt sebesség a jobb teljesítményért a kiegészítő lineáris tengelynek köszönhetően).

Még hatékonyabb csőmegmunkálás 4 kilowatt lézerteljesítménnyel

ByBend Star 40/80: A ByBend Star 40 és ByBend Star 80 kompakt mobil élhajlítók új dizájnt és új hajtásrendszert kaptak, ami energiahatékony és dinamikus hajlítási folyamatokat biztosít. A legkisebb Bystronic élhajlítók a legkisebb alapterületen is képesek olyan megbízható megmunkálásra, mint nagyobb társaik. A Bystronic ezáltal ideális hajlítási megoldást kínál az állandó változásnak kitett fémipar számára. A ByBend Star 40 és 80 a változatos termékmix, illetve a tömeggyártás során is lehetővé teszik a költséghatékony gyártást. A gazdaságos „Dynamic Drive System” hajtáskoncepció energiaveszteség nélkül teszi lehetővé a dinamikus hajlítási folyamatokat.

A Bystronic két kompakt élhajlító típusa közül a nagyobb ByBend Star 80 akár 80 tonna nyomóerőt képes kifejteni

Fenntarthatóság: az elmúlt hónapokban a Bystronic jelentős összegeket fektetett be a termelés, a termékek, az ellátási láncok és a perifériás teljesítményoptimalizálók optimalizálására. A hangsúly a fenntarthatóságra került. Ennek érdekében a Bystronic egy ambiciózus fenntarthatósági stratégiát dolgozott ki, amelyet következetesen hajt végre minden területen. Az EuroBLECH ideje alatt mutatták be a vállalat első fenntarthatósági jelentését.

www.bystronic.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek