Nagyobb méretű lapkák a nagy előtolású marás termelékenységének fokozásához

2018. november 28., szerda, 14:16

Címkék: forgácsolás lapka marás marószerszám precíziós szerszámok Seco Tools szerszám szerszámtechnika

Új, nagyobb méretű LP09 lapkákat hoz forgalomba a Seco Tools, hogy a cég High Feed 2™ marótestcsaládjával növelje a termelékenységet és a folyamatbiztonságot.

Az új lapkákat nagy előtolású marási műveletekre tervezték, köztük síkmarásra, hélikus interpolációra, horonymarásra, kontúrmarásra, zsebmarásra és mélyítő marásra a jellemzően a formagyártásban, a repülőgépgyártásban, illetve az olaj- és gáziparban előforduló tapadó és nehezen megmunkálható anyagokhoz.

A meglévő High Feed 2™ marócsalád kibővítéseként az új LP09 lapkák az erősebb sarkak és a két vágóél előnyeit ötvözik. A megerősített maggal és az átmérőjükhöz képest nagyobb fogszámmal rendelkező marótestek nagyobb előtolási sebességet és gyorsabb anyageltávolítást tesznek lehetővé. A nagy sebességű marás során a Seco High Feed 2™ marótestek optimalizált hornyai gyorsabb és hatékonyabb forgácseltávolítást eredményeznek.

Az LP09 lapkák téglalap alakú kialakítása a marótestek sűrűbb fogosztásával együtt hosszabb szerszámélettartamot tesznek lehetővé, mint a négyzet alakú lapkák esetében. Lapkaváltáskor a marótest lapkafészkei biztosítják a lapkák következetes és pontos elhelyezését/ülését, és csavaros befogás gondoskodik a lapkák szilárd rögzítéséről.

A Seco Tools LP09 pozitív lapkák a lapkaminőségek teljes választékában, köztük D12, MD15, M13, ME08 és E08 minőségben is kaphatók. A High Feed 2™ marótestek 1,250 – 4,00 hüvelyk, illetve 25 – 100 mm mérettartományban választhatók.

Ha további információra van szüksége az LP09 lapkákkal kapcsolatban, keresse a Seco helyi képviseletét, vagy látogasson el az LP09 lapkák termékoldalára.

www.secotools.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek