Nagy pontosságú és könnyen programozható

Bemutatkozott a HURCO új BX sorozata

2019. augusztus 14., szerda, 06:00

Címkék: forgácsolás HURCO megmunkálóközpont Moulding Expo WinMax

A HURCO egy új gépsorozattal jött ki a piacra. Első modellként a BX 40 i háromtengelyes gépsorozatot mutatták be 2019. május 21–24. között Stuttgartban, a Moulding Expón. A komplett sorozat pillanatnyilag három portál- és vízszintes megmunkálóközpont modellből áll: BX40 i, BX 50 i, BX 60 i.

A „BX” sorozatba tartozó megmunkálóközpontokkal a HURCO azokhoz a vevőkhöz fordul, akik nagy pontosságú komponenseket gyártanak például a szerszám- és formagyártás területén. A háromtengelyes gépek gyorsak, pontosan dolgoznak, és rendkívüli felületi minőséget céloznak meg, ami többek között a kifinomult mérő- és vezérlőszenzorokkal érhető el. A sztenderdszerűen integrált és intuitív WinMax-vezérlés jelentősen csökkenti a programozási ráfordítást, és a kezelőt a legrövidebb idő alatt a kész munkadarabhoz vezeti.

A „BX” sorozatba tartozó megmunkálóközpontokkal a HURCO azokhoz a vevőkhöz fordul, akik nagy pontosságú komponenseket gyártanak például a szerszám- és formagyártás területén (Forrás: HURCO)

„Sok törzsvevőnk szeretné ajánlati portfólióját növelni anélkül, hogy további vezérlést kellene a vállalatnál bevezetni – mondta Michael Auer, HURCO Németország ügyvezetője. – Az új BX-modellekkel a HURCO a szerszám- és formagyártó gépekhez már WinMax-vezérlést is tud ajánlani. Az egyre komplexebb munkadarabok szempontjából ez érezhető előnyöket hoz.”

A BX sorozat alapkiviteléhez ezenkívül abszolút közvetlen útmérő rendszerek, az összes tengely közvetlen meghajtásai és a nagy sebességű orsón keresztül vezetett belső hűtőközeg-betáplálás tartoznak.

www.hurco.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek