Kicsi, de erős

Bemutatkozik a Mazak PRIMOS szériája

2018. szeptember 10., hétfő, 06:00

Címkék: eszterga esztergaközpont forgácsolás QT Primos 150S Yamazaki Mazak

Belépő szintű szerszámgép felhasználókat célozva, a Yamazaki Mazak PRIMOS szériája kompakt, nagy teljesítményű esztergáló központokat és függőleges megmunkáló központokat tartalmaz. Kivételesen kis alapterülettel rendelkező gépeink a PRIMOS sorozatban kb. 20 százalékkal kisebb területet foglalnak, mint a hasonló kategóriájú gépek.

A QT-PRIMOS 50 SG egy kompakt, nagy teljesítményű CNC esztergáló központ, tömeggyártásra specializálódott, mégis kis alapterülettel rendelkező környezetre tervezve. A merev integrált orsó motor és INTELLIGENS HŐVÉDŐ PAJZS biztosítja a kiemelkedő pontossűgú és nagy sebességű vágást a főorsó 5,000rpm kapacitásával. A gép könnyű első ajtóval, betekintő ablakkal, nagy kapacitású olaj tartállyal, forgácskihordóval és 5"-os tokmánnyal is fel van szerelve.

A QT-PRIMOS 150 SG egy hasonló kompakt gép szervo motor hajtású dobrevolverrel felszerelve, nagy sebességű, emelésmentes revolver osztással  és 4,000rpm kapacitású főorsóval. Továbbá a VC-PRIMOS 400 SG is egy kompakt, nagy sebességű függőleges megmunkáló központ, 12000rpm orsóval és 30-as  orsóvégződéssel felszerelve, ami nagy termelékenységű megmunkálást biztosít csökkentett szerszámozási költségek mellett.

A gép nagy sebességű 60m/perces gyorsjáratra és rövid szerszámcsere idők elérésére is képes, ami növelheti a termelékenységet és hatékonyságot a mellékidők csökkentésével. Továbbá a kifejezetten kompakt gépnek karbantartást nem igénylő oldalai és hátsó forgácskihordója van.

A VC-PRIMOS 400 SG szintén jól integrálható a QT-PRIMOS sorozat gépeivel hatékony termelést kialakítva, ami mind esztergálásra mind marásra alkalmas. A PRIMOS sorozat minden gépe a Mazak globális gyártási szabványai szerint épült, tehát a Mazak a belépő szintű árkategória ellenére sem kötött kompromisszumot a kivitelezés minőségében.

www.mazakeu.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek