Hosszabb élettartam a Kennametal KCK20B™ és KCKP10™ váltólapkás marószerszámaival

2022. május 09., hétfő, 16:57

Címkék: forgácsolás forgácsoló_szerszám Kennametal marás maró marószerszám váltólapka

A nagyobb kopásállóságot és hosszabb szerszámélettartamot garantáló új termékek növelik a termelékenységet az öntöttvas és a tömörített grafitos öntöttvas megmunkálásában.

A Kennametal által bemutatott KCK20B és KCKP10 váltólapkás marószerszámokkal nagyobb kopásállóság és akár 30%-kal hosszabb szerszámélettartam érhető el az öntöttvas és tömörített grafitvas alkatrészek megmunkálásakor. Mindkét termékcsalád nagyobb termelékenységet és egyenletes, megismételhető teljesítményt tesz lehetővé a nagyolási, félsimítási és simítási műveletek során.

A számos váltólapkás termékcsaládhoz elérhető újdonságok a kopás gyors és egyszerű felismerése érdekében aranyszínű felső réteggel rendelkeznek, maximális éltartamot biztosítva minden vágóél számára

„Az új termékek nagy teljesítményű impulzusos mágneses porlasztásos (High-PIMS) technológiával készültek, ami simább lapkafelületet és optimális rétegtapadást biztosít a kisebb oldalkopás érdekében. Ez utóbbi a lapkahibák egyik vezető oka – jelentette ki Gil Getz, a Kennametal termékmenedzsere, megjegyezve, hogy az új bevonattechnológia az élszilárdságot is növeli. – Az eredmény pedig a nagy teljesítményű marás az öntöttvas ötvözetek széles skálájában, beleértve a szürkeöntvényt, a gömbgrafitos öntöttvasat és a tömörített grafitöntvényt.”

Az oldalkopás összehasonlítása: KCK20B a bal, egy másik termék pedig a jobb oldalon. Öntöttvas és tömörített grafitos öntöttvas megmunkálása során az oldalkopás korlátozza a szerszám élettartamát. A KCK20B és KCKP10 lapkák hosszabb szerszámélettartamot biztosítanak, jelentősen növelve a termelékenységet.

A KCK20B és a KCKP10 nedves vagy száraz vágásokhoz egyaránt alkalmasak. Ide tartoznak a szélerőművekben használt forgórészagyak, a szivattyúházak, a kormánycsuklók, a nehéz berendezésekhez használt hajtóműházak, valamint az autóipari alkatrészek, például a főtengelyek és a hengerfejek. Míg a KCK20B nagyobb termelékenységet biztosít a nagyolási és félsimítási műveleteknél, addig a KCKP10 simítási műveletekhez használható, de kifejezetten jól működik öntöttvas és acélok profilozásánál és másolómarásánál 45 HRC-ig.

„Azoknak az ügyfeleknek, akiknél különös nagy jelentőég van a szerszámköltségnek és a szerszámcserékkel járó állásidőnek, ott a KCK20B és a KCKP10 lapkák rendkívüli mértékben növelik meg a szerszámok élettartamát – tett hozzá Getz. – Akik pedig az áteresztőképességet szeretnék növelni, azok számára is hasznosak az új termékek. Fejlesztésünk tehát mindenki számára előnyös minden öntöttvas megmunkáló műhelyben.” További információért kérjük, kattintson ide: KCK20B™ & KCKP10™

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

Média Partnerek