Három csarnokban folynak a GrindingHub kiállítás előkészületei

A szeptember végéig tartó regisztrációs időszak alatt több mint 260 kiállító jelentkezett a GrindingHub kiállításra

2021. december 21., kedd, 10:00

Címkék: cnc köszörű GrindingHub kiállítás köszörűkorong köszörüléstechnika messe stuttgart Stuttgart

Az új, több mint 14 500 nettó négyzetméterre (körülbelül bruttó 30 000 négyzetméter) tervezett köszörüléstechnikai szakvásár előkészületei így új szakaszba léptek.

„Több mint elégedettek vagyunk a regisztrációk számával, és örülünk annak, hogy a GrindingHub azonnal a köszörüléstechnika központi eseményé vált – mondta dr. Wilfried Schäfer, a VDW (Német Szerszámgépgyártók Szövetsége) ügyvezető igazgatója. – Továbbra is szeretnénk minden érdeklődőnek megadni a lehetőséget arra, hogy 2022 májusában Stuttgartban kiállíthasson, ezért szoros kapcsolatot tartunk fenn a cégekkel.”

A kiállítók és a látogatók igényeit visszatükröző koncepció

A számok ismeretében a szervezők elkezdhetik a modern Stuttgarti Kiállítási Központ három csarnokának – köztük a 2018-ban megnyílt Paul Horn csarnok – részletes elrendezését. A helyszín kiválón megközelíthető tömegközlekedéssel, még a reptér is elérhető gyalogosan. „A vásárterület mellett fekvő repülőtér, a közvetlen kapcsolat Stuttgart főpályaudvarával és az A8-as autópálya közelsége miatt nagyszámú nemzetközi résztvevőre számítunk” – jelentette ki Gunnar Mey főszervező. A kiállítótermek biztosítják a standok optimális mixét. A pontos elrendezést a kiállítók sajátos igényeit és követelményeit figyelembe véve alakítják ki. A végleges elrendezést bemutató hivatalos csarnokterv a tervek szerint 2022. január végén válik nyilvánossá.

Fókuszban az egészség és a biztonság

A tervek természetesen nagy rugalmasság mellett készülnek, figyelembe véve a világjárvány miatt gyorsan változó helyzetet. A négy méter széles folyosók lehetővé teszik a szükséges távolságtartást. A Messe Stuttgart a hatóságokkal együttműködve dolgozta ki „Safe Expo” higiéniai koncepcióját, ami biztosítja a rendezvényen résztvevők biztonságát és egészségét. A koncepció hatékonyságát az őszi szakkiállításokon, köztük a Blechexpo és a Schweisstec vásárokon tesztelték. Az EMO Milano 2021 kiállítás is lehetőséget adott a fémiparnak a személyes találkozásra és vásáripar sikeres újjáéledésére. „A személyes interakció és az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolat rendkívül fontos a gyártók számára – mondta Schäfer. – A videokonferenciák és a virtuális találkozók nem helyettesítik azt, ezt mindannyian láttuk Milánóban. Ezért egyre nagyobb az igény az újabb találkozó lehetőségére.”

Naprakész kínálat egy rendkívül vonzó kiállítási helyszínen

A GrindingHub szakvásár premierjére 2022. május 17-20 között kerül sor Stuttgartban. A szervezők egyúttal az ipari gócpontokat tömörítő szövetségek globális hálózatának is részei és rengeteg tapasztalattal rendelkeznek a szakkiállítások szervezésében. A kiállítás fókuszában a köszörüléstechnika folyamatai, termelékenységnövelő megoldásai, automatizálási és digitalizálási rendszerei állnak majd. A tervek szerint két közös „GrindingSolutionPark” stand mutatja majd be a tudomány és az ipar együttműködését. 2022 tavaszán veszi kezdetét a GrindingHub Web Sessions, ami az új köszörüléstechnikai szakvásár iránt hivatott felkelteni az érdeklődést.

www.grindinghub.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek