DMG MORI újdonságok az EMO kiállításon 3. rész

A forgácsoló szerszámgépek piacvezetője hét milánói világpremierrel törekszik pozíciója megtartására

2015. szeptember 07., hétfő, 08:30

Címkék: autóipar DMG MORI DMG MORI WASINO ecoline ecoTurn 450 emo 2015 forgácsolás G07 eszterga

A 2015. október 5-10. között megrendezett milánói EMO kiállításon a DMG MORI összesen hét világpremiert mutat be a 4. pavilonban. A gépújdonságok közül négy az esztergálás területéhez kapcsolódik: az Olaszországban gyártott SPRINT 32|5, a SPRINT 32|8 újonnan kifejlesztett verziója, a két méretben elérhető második generációs CTX gamma TC, valamint a nagy munkadarabok megmunkálására is alkalmas NLX 6000|2000 eszterga-maró megmunkáló központ. A marási műveletekhez tartozó három világpremier a duoBLOCK® sorozat negyedik generációját képviseli. A stand látványosságai közé tartoznak majd a DMG MORI termékskálát 2015. április 1. óta erősítő DMG MORI WASINO automata esztergái is.

DMG MORI WASINO – ultraprecíz esztergák 0,2 μm köralak-pontossággal autóipari gyártósorokhoz

Az AMADA Machine Tools Co., Ltd-hez tartozó WASINO márka több mint 75 éves tapasztalattal rendelkezik az autó- az optikai és egyéb iparágak számára szánt nagy pontosságú esztergák fejlesztésében és gyártásában. Az AMADA eszterga portfóliójának átvételével a WASINO modellek is a DMG MORI globális értékesítési és szervizhálózatába integrálódtak. A G, J és A szériát tartalmazó termékcsaládot két modell képviseli majd az EMO kiállításon.

A WASINO modellek G szériájába tartozó esztergákat a robusztus kialakítás és az alacsony súlypont teszi különösen alkalmassá az olyan alkalmazások számára, ahol magas mechanikai és termikus stabilitás szükséges. A lineáris szerszámtárolóval kiegészítve a G széria kiválóan alkalmas finiselésre és ultraprecíz alkalmazásokra is.

G07 eszterga a DMG MORI WASINO-tól

 

A J szériát kis alkatrészek minőség-orientált előkészítési és finiselési feladataira tervezett nagy pontosságú és rendkívül kompakt, automata revolverrel felszerelt esztergák alkotják.

Az A széria modelljei biztosítják a legtöbb szerszámpozíciót, az ellenorsós AD-18S pedig nehéz hattengelyes megmunkálásokra is alkalmas. A szériát kifejezetten komplex alkatrészek nagy pontosságú eszterga-maró megmunkálására tervezték, ezért a gépeket Y tengellyel és a hajtott szerszámok számára kialakított hellyel látták el. Az A-18S például 18 hajtott szerszámmal szerelhető fel. A GG-05, a JJ-1 és az AA-1 személyében mindhárom széria kínál nagy termelékeny sorozatgyártásra alkalmas, kétorsós esztergát.

ECOLINE új dizájnnal – optimalizált ergonómia és nagyobb stabilitás

Az Ecoline modellsorozat ráncfelvarrásával a cég a belépőszintű szegmensben a minőség irányába elmozduló elvárásoknak kíván megfelelni. Az anodizált alumíniumból és porbevonatolt fémburkolatból álló karcálló felületek magas fokú értékállóságot biztosítanak. Az Ecoline modellek optimalizált ergonómiája a hozzáférhetőséget is javította: a gépek biztonsági üvege gyorsan és egyszerűen cserélhető kívülről is. Az ecoTurn 450 univerzális eszterga emellett beépített forgács elleni védelemmel is rendelkezik, ami megakadályozza az ablak károsodását.

ecoTurn 450 új ECOLINE dizájnnal

www.dmgmori.com

Kapcsolódó cikkek:

DMG MORI újdonságok az EMO kiállításon 1. rész

DMG MORI újdonságok az EMO kiállításon 2. rész

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek