CNC-szerszámgépek az AMT GEO-ART Kft.-től

2019. május 13., hétfő, 06:00

Címkék: fémmeg forgácsolás Heidenhain Ipar Napjai 2018 Mach-Tech megmunkálás megmunkálóközpont

Cégünk, az AMT GEO-ART Kft., bár nevében új a szerszámgépiparban, de munkatársainak több évtizedes szakmai tapasztalata és országos ismertsége biztosíték a cég által kínált szolgáltatások és szerszámgépek minőségére.

Több cég közvetlen képviseletét látjuk el, kiemelt partnereink:

  • HEIDENHAIN GmbH – vezérlő- és méréstechnikai elemek, tapintók
  • Finetech Ltd. – mozgóasztalos megmunkálóközpontok
  • AXA GmbH – mozgótornyos megmunkálóközpontok
  • MacroMicro Ltd. – megmunkálóközpontok és esztergák
  • Lywentech Ltd. – nagy sebességű megmunkálóközpontok

Partnereinkkel együttműködve komplett technológiai, kereskedelmi szolgáltatást, szervizt és oktatást végzünk.

A DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH termékeit világszerte alkalmazzák a szerszámgépgyártók és felhasználók: út- és szögelfordulás-mérőket, helyzetkijelzőket és CNC-vezérlőket, tapintókat.

Vállaljuk meglévő szerszámgépek korszerűtlenné vált elektronikájának teljes körű cseréjét, új Heidenhain vezérlők, motorok, hajtások, tapintók, mérőrendszerek beszerelését.

Az AXA Entwicklungs- und Maschinenbau GmbH azon, ma már kevés németországi gyárak egyike, ahol nem csak a gépek tervezése, de a gépek legfőbb építőelemei is a gyár saját termékei (pl. golyósorsó, főorsó, szánvezeték). Ezért gyártásukban a szabványos gépeiket egyedi kivitelben is ki tudják alakítani és szállítani.

A legtöbb AXA megmunkálóközpont váltott asztalú üzemmóddal rendelkezhet, ami rugalmas megmunkálási technológiát tesz lehetővé: hosszú munkadarabok esetén a munkatér egybenyitható, míg nagyobb sorozatok gyártásakor a munkatér megosztható. Több típusnál elérhető további előny a technológiai koncentráció: komplett esztergálás és marás funkciók egy gépen belül, szimultán öttengelyes megmunkálás mellett is.

2019-ben, az Origo CNC Kft.-vel kötött stratégiai együttműködés révén, a Hyundai WIA szerszámgépek széles választéka is megtalálható termékpalettánkon.

A HYUNDAI WIA az autóipar révén mindenki előtt ismert márka, ugyanakkor az kevéssé köztudott, hogy szerszámgépek széles választékával is rendelkezik, melyeket a cégcsoport valamennyi gyárában termelésben alkalmaznak.

A termékpalettán kis és nagy méretű, függőleges és vízszintes CNC-megmunkálóközpontok és esztergák, szimultán öttengelyes megmunkálógépek és horizontálok szerepelnek. Az egyes gépekhez az adott gép típusától függő különböző opciók kérhetők: főorsón keresztüli hűtés, palettacsere, ellenorsó, robot, illetve manipulátorkiszolgálás.

Valamennyi Hyundai Wia gépre jellemző a robusztus mechanikus kialakítás, mely merev, stabil megmunkálást eredményez, a nagyobb teljesítmény-igénybevételnek is ellenáll.

A Hyundai Wia gépek az idei Mach-Tech/Ipar Napjai kiállításon az Origo CNC Kft. „A pavilon 112/F” standján bemutatásra kerülnek.

A kiállítás után, a közvetlenül az M0-s autópálya mellett található bemutatóteremben (2045 Törökbálint, Torbágy utca 16.) pedig továbbra is megtekinthetők működés közben.

Eötvös Oszkár

ügyvezető igazgató

AMT GEO-ART KFT.

H-2071 Páty, Móricz Zsigmond utca 1.

www.amt-geo.hu

Telefonszám: +36 70 250 808

E-mail: eotvos@amt-geo.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek