A VARIAXIS j-600/5X rendkívül hatékony összetett felület megmunkálást tesz lehetővé

2019. március 18., hétfő, 14:19

Címkék: forgácsolás MAZATROL SmoothX CNC Smooth VARIAXIS Yamazaki Mazak

A Yamazaki Mazak VARIAXIS j-600/5X függőleges megmunkáló központja olyan ügyfeleink számára lehet ideális választás, akik különösen magas fokú termelékenységet igényelnek, vagy akik még csak most kezdik beépíteni a szimultán 5-tengelyes megmunkálási megoldásokat a termelésükbe.

A VARIAXIS képes az előmunkálatlan nyersanyagból egy befogásban kialakítani a kész darabot, így alkalmas a DONE-IN-ONE megmunkálásra, drámaian csökkentve a főidőket és a többszöri ismételt beállítások kiküszöbölésével javítva a munkadarab pontosságot.

A merev gépvázzal, minden tengelyén görgős lineárpályákkal, forgástengelyein pedig görgős csigahajtással rendelkező, a VARIAXIS kiváló pontosságot biztosít. Ezen kívül a gép nagy pontosságú forgó/billenő asztala szimultán 5-tengelyes megmunkálást tesz lehetővé.

A VARIAXIS j-600/5X függőleges megmunkáló központ ideális választás a kivételes termelékenységet igénylő, vagy szimultán 5-tengelyes megmunkálással még csak ismerkedő ügyfeleinknek is

A 12 000 rpm fordulatszámú orsó kivételes forgácsolási sebességekre képes, így a teljes megmunkálási időt csökkentve maximális termelékenységet tesz lehetővé.

A VARIAXIS minimális helyigényével ideális választás még a legkisebb alapterületű műhelyekbe is, továbbá a kényelmes munkadarab ki- és berakodást segítő felső nyílással is el van látva. Kiegészítő két palettás palettacserélő rendszer szintén elérhető a kezelő nélküli megmunkálás biztosítására.

A j-600/5X SmoothX vezérléssel - a Mazak SMOOTH Technológiájának 5-tengelyes megmunkálásra specializált verziójával - van ellátva, ami ferde felületek esetén is egyszerű és kényelmes programozást tesz lehetővé.

ISCAR-Mazak Szeminárium, március 27.

Helyszín: Mazak Technológiai Központ, 2038, SÓSKÚT, Bánki Donát u. 1.

 

PROGRAM:

9:00 – 9:30 Érkezés

9:30 – 11:15 Prezentációk

11:15 – 11:30 Kávészünet

11:30 – 12:30 ISCAR technikai bemutató

12:30-tól Ebéd

13:00 – 15:00 Demo megmunkálás, egyéni konzultációk

www.mazakeu.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek